Dobrý den, máme pračku se sušičkou AEG, cca 3 roky stará. Nedávno vyhodila pojistky, což nám došlo až poté (že to byla pračka), co je za dva dny vyhodila znova, a bohužel už ale nejde zapnout. Zásuvka funguje, i jsme zkoušeli vytáhnout a za čas zase zapojit. Mate prosím někdo takovou zkušenost, případně tip co by to mohlo být? AEG servis nám stanoví nějaký paušál, za který nám pračku opraví, ať je to 500,- nebo 10000,- paušál zatím nevím, ale je mi jasné, že to mají vymyšlené tak, aby neprodělali. Takesrli.ma cenu to zkusit, nebo je jasné, že je pračka na odpis. Dekuji
Může to být závada za pár drsetikorun, ale i za cenu značně vyšší. To se na dálku skutečně poznat nedá. Jestli máte pocit, že Vás značkový servis chce odrbat, pozvěte si obyčejného opraváře. Ten sice může mít problém se sehnáním některého značkového náhradního dílu, ale spousta dílů je nahraditelných.
Počitam že natekla voda kam neměla došlo ke zkratu a ten odpálil řj pračky Stalo se mi to těsně po záruce u whirpúlky oprava nerealna kupoval sem novou Pokud mate nakou dohodu se servisem tak jim volejte je to jejich boj
Jestli máte tvrdou vodu může jít jen o topné těleso. Zaroste kamenem a potom se těleso upálí protože se k tělu topení nedostane voda a neodvádí teplo. Oprava je pak záležitosti pár stokorun. Teď mi ale došlo že taková pračka spustit jde a jistič vyhodí až když má začít ohřívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.