Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PS Vita - co, jak, kde?

Od: jamra® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

Ježíšek donesl PS Vita jenže on sám s tim neumí a ani já z toho nejsem moc chytrá tak se chci optat jak to funguje.
Zjistila jsem, že čeština zatím neni k dispozici, potom bez paměťové karty ani ránu...je to tak?
Potom v rychlonávodu píšou, že potřebuju tu paměťovku, pak simku kvůli internetu (to je normální simka jako v telefonu?) a potom kartu s ps softwarem to myslej ty karty s jednotlivejma hrama? Ale na samotném ps vita jsou otvory na karty jen dvě? Chápu tedy správně, že vložím kartu se hrou nainstaluju po té místo ní vložím paměťovku a tak vždy když budu mít novou hru ve formě té karty?

Zatím mě nic jiného nenapadá, bez paměťovk (kterou nemám samozřejmě :D) si nezahraju ani tu jednu hru, kterou zatím mám.

Díky za jakoukoli odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Měl by mít i wifi, potom bys simku nepotřebovala.

hodnocení

jasný, ale co když nebudu v dosahu wifi..

ohneta*

Pokud máš model s wifi a 3G, tak budeš moct využít simku. Ale hry ti pojedou i bez netu, pokud nebudeš chtět hrát po síti.

hodnocení

tomu rozumim, ale bez tý paměťovky to nejde?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]