Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Ježíšek donesl PS Vita jenže on sám s tim neumí a ani já z toho nejsem moc chytrá tak se chci optat jak to funguje.
Zjistila jsem, že čeština zatím neni k dispozici, potom bez paměťové karty ani ránu...je to tak?
Potom v rychlonávodu píšou, že potřebuju tu paměťovku, pak simku kvůli internetu (to je normální simka jako v telefonu?) a potom kartu s ps softwarem to myslej ty karty s jednotlivejma hrama? Ale na samotném ps vita jsou otvory na karty jen dvě? Chápu tedy správně, že vložím kartu se hrou nainstaluju po té místo ní vložím paměťovku a tak vždy když budu mít novou hru ve formě té karty?
Zatím mě nic jiného nenapadá, bez paměťovk (kterou nemám samozřejmě :D) si nezahraju ani tu jednu hru, kterou zatím mám.
Díky za jakoukoli odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.