Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba E0532, trouba Bosch HBG635NS1

Od: jiri* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
trouba někdy začne hlásit tuto chybu, stává se to nepravidelně a to někdy i v noci. Po vypnutí trouby je vše v pohodě, ale po nějaké době zase píská. Pokud vyzkouším všechny tlačítka na troubě tak fungují bez problému a žádné z nich není zaseknuté. Nevíte co by ještě toto chybové hlášení mohlo způsobovat?
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Problém: E0532 / E05-32

Tlačítko bylo stisknuté příliš dlouho nebo se zablokovalo. Jak je trouba stará? Nemůže být problém v některém tlačítku? Proměřil bych na kontaktech tlačítek, zda některé se "seplé"... Dále bych kontroloval vodiče, jestli není někde popálená izolace a třeba nějaký svod... Pokud nic nezjistíte, pak servis, pokud je jinak v pořádku

jiri*
hodnocení

Troubu jsem kupoval v roce 2018, je tedy stará 4 roky a nekupoval jsem na ní prodlouženou záruku. Tlačítka a to i dotyková všechny bez problémů fungují. Psal jsem do Bosche na servis a tam mi napsali, že to vypadá na výměnu displaye, který stojí 6500 Kč. Možná to bude něco s vodiči, jelikož eletrikář zapojil troubu do varné desky a to pak společně do sítě.

Tlačítka a to i dotyková ...takže to může být elektronikou, řídící deskou...tedy dle servisu displejem. Tak buď se s tím smířit a občas poslouchat pípání, nebo ...servis?

Něco takového....snad

Takže podle ceny servisu ...přesně toto

jiri*
hodnocení

Zkusím to co jste říkal, protože je to možné. To pípání je dost otravné, někdy trouba pípa ve 3 ráno někdy jednou za 10 min a tak dále. Nechce se mi dávat 6500 za výměnu displeje. Pokud by to fakt vyhodnotili na výměnu displaye tak bych to zvážil a asi koupil novou troubu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]