Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia N73 - nejde displej - nejde displej

Od: charvat29* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám takový problém. U mobilu Nokia N73 se mi rozbil display. Potřeboval bych si zkopírovat/přesunout kontakty na SIM a protože mám rozbitý display, vše dělám "poslepu". Napsal by jste mi prosím někdo přesnou cestu jak ty kontakty zkopčit/přesunout?

Děkuji, Charvát

Nokia N73 - nejde displej - nejde displej

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

3x

Také jsem vlastníkem této chytré Nokie. :)

Popíši ti dva způsoby.Pokud jsi upravoval aktivní aplikace v pohotovostním režimu,raději zkus druhý postup.

1.

Pokud jsi v pohotovostním režimu tak stiskni následovné :

OK (prostřední tlačítko joysticku) POUZE ZA PŘEDPOKLADU,ŽE JSI NEUPRAVOVAL APLIKACE AKTIVNÍHO POHOTOVOSTNÍHO REŽIMU ►levé kontextové tlačítko ►10x zmáčneš DOLŮ (joystickem) ►levé kontextové tlačítko (nebo zase OK joystickem) ►znova OK (nebo levé kontextové tlačítko).

Všechny kontakty se ti poté zkopírují na SIM kartu.Počítej s tím,že to bude zřejmě nějakou dobu trvat,tak nebuď nedočkavý a raději chvíli počkej.;)

2.

Pokud jsi v pohotovostním režimu tak stiskni následovné :

Tlačítko MENU ►1 (číslo) OPĚT ZA PŘEDPOKLADU,ŽE JSI NEUPRAVOVAL MENU,A ŽE MÁŠ KONTAKTY NA PRVNÍM MÍSTĚ V MENU (ÚPLNĚ VLEVO NAHOŘE)►levé kontextové tlačítko ► sjeď opět joystickem 10x dolů ►levé kontextové tlačítko ►poté stikni joystickem OK (nebo levé kontextové tlačítko).

krulis*
13.04.10 19:45

*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]