Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový problém. U mobilu Nokia N73 se mi rozbil display. Potřeboval bych si zkopírovat/přesunout kontakty na SIM a protože mám rozbitý display, vše dělám "poslepu". Napsal by jste mi prosím někdo přesnou cestu jak ty kontakty zkopčit/přesunout?
Děkuji, Charvát
Také jsem vlastníkem této chytré Nokie.
Popíši ti dva způsoby.Pokud jsi upravoval aktivní aplikace v pohotovostním režimu,raději zkus druhý postup.
1.
Pokud jsi v pohotovostním režimu tak stiskni následovné :
OK (prostřední tlačítko joysticku) POUZE ZA PŘEDPOKLADU,ŽE JSI NEUPRAVOVAL APLIKACE AKTIVNÍHO POHOTOVOSTNÍHO REŽIMU ►levé kontextové tlačítko ►10x zmáčneš DOLŮ (joystickem) ►levé kontextové tlačítko (nebo zase OK joystickem) ►znova OK (nebo levé kontextové tlačítko).
Všechny kontakty se ti poté zkopírují na SIM kartu.Počítej s tím,že to bude zřejmě nějakou dobu trvat,tak nebuď nedočkavý a raději chvíli počkej.
2.
Pokud jsi v pohotovostním režimu tak stiskni následovné :
Tlačítko MENU ►1 (číslo) OPĚT ZA PŘEDPOKLADU,ŽE JSI NEUPRAVOVAL MENU,A ŽE MÁŠ KONTAKTY NA PRVNÍM MÍSTĚ V MENU (ÚPLNĚ VLEVO NAHOŘE)►levé kontextové tlačítko ► sjeď opět joystickem 10x dolů ►levé kontextové tlačítko ►poté stikni joystickem OK (nebo levé kontextové tlačítko).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.