Dobrý den, již tři dny se mě mobil ptal jestli ho chci aktualizovat, pokaždé jsem zaklikla, že později. Dnes se aktualizoval i bez toho aby jsem to povolila a po aktualizaci mi přestala jít klávesnice. Vlastně jde, ale mohu napsat jen jeden znak každých 5 vteřin, což dost otravné. Byla bych vděčná za co nejrychlejší pomoc. Ráda bych se vyhnula továrních nastavení, ale co už. Předem moc moc děkuji za odpověď
Vyčisti/optimalizuj telefon a RESTARTUJ ho (restart neplést s vypnutím a zapnutím!).
wolficek44*
Moc děkuji za radu, ale zjistila jsem, že to udělala aplikace co mění fonty písma. Nefunguje na nové aktualizaci a nějak zablokovala i normální klávesnici
Lol. (doufám, že má rada pomohla, takhle jste Vy "poradila" v jiné otázce tady... )
wolficek44*
Promiňte, já byla rozladěná z toho, že nemůžu psát na mobilu, a že ho možná budu muset dá do tavárního nastavení, tak mi přišla vtipná vaše otázka. Což samozřejmě není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.