Nejste přihlášen/a.
Srandičky ? Ty přejdou.
Nemám sice zkušenost zrovna s uvedenými spotřebiči, ale v době, kdy se cpe vysokofrekvenční elektronika i do držáku hajzlpapíru by mě nepřekvapilo, kdyby se telefon a lednice vzájemně ovlivňovali. Mně kupříkladu přestává hrát rádio, když otevřu okno.
libor007 - Co Vám na tom není jasné? Prostě při přiblížení se k lednici poklesne hlasitost telefonu.
magdon, díky
co nějaké odrušení? Neexistuje něco? Nemáte tušení?
Lednice není " chytrá" není v siti wifi, ale ani další spotřebiče nezapojuji do chytré domácnosti.
Rušení hovoru je i na chodbě přes zeď . Dá se předpokládádat, že to není ani v tf , protože NIKDE jinde mě to nezlobí.
S tím Vaším rádiem to snad není tak vážné ne?
P.S. prosím , aby mi další co se nudi nepsali nesmysly. Děkuji převelice za pochopení
Ještě jeden dotaz; to rušení se objevuje i u levnějších mobilů třeba jiných značek? Zkuste využít návštěvníky s jinými mobily, zda je to rušení stejné i u nich...
Ve vnitřku této lednice se skrývá invertorový kompresor.Ten je řízen elektronicky a v podstatě je to měnič
napětí,proudu a nebo i frekvence.Ten vyzařuje parazitní vějíře kmitů a tím ruší vysokofrekvenčně okolní
zařízení.Prostě výrobci je to jedno, že to ruší.Chladí to-chladí tak co chcete za ty prachy.Máte ledničku
a po mně potopa.Odrušit to nejde.Každému je jedno, že to obtěžuje jiné radiokomunikační služby.
Mužete podat stížnost výrobci.Uvidíte co Vám napíše.Asi nic.Tak.
Samozřejmě.Muže to být polem nebo je tam nějaký polovodičový přechod, který právě
tím polem zanásobí.To je předmětem měření.Je to individuální.
Někde Ano někde Ne.
Děkuji, Conceptu napíšu
Je to nový typ lednice - repto dizajn Zvolila jsem záměrně českou firmu. Děkuji monk za odpověr i názor
Jen pro informaci k českému výrobku...
Poradna Concept VP 1000 Cosmic
Autor: | Vloženo: 19.07.2013 000 10:31 | Témata: Poradna Concept VP 1000 Cosmic
Kdo tento produkt vyrábí?
na spodní ploše tělesa vysavače jsem viděl "vyrobeno v PRC"což rozumím jako vyrobeno v Číně.
ONLINESHOP.cz
19. července 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.
Dobrý den, ano. Je to People Republic China. Lidová Republika Čína. Concept je značka se sídlem v ČR, ale v ČR toho mnoho nevyrábí. S pozdravem ONLINESHOP.cz.
Byla pro vás tato odpověď užitečná?
Ano
Ne (1)
Je to sice starší informace, ale stále platná, jako u mnoha dalších "českých značek", kdy vyrábějí v PRC, např. Emos atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.