Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice ruší telefon

Od: mariekv odpovědí: 17 změna:
Koupila jsem novou kombinovanou chladničku Concept a když se pohybují kolem a telefonuji Samsung galaxy S20+ tak mi ruší hovor tím, že náhle začnu slyšet volaného z dálky a on mě též Mate s tím nekdo zkušenost?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Je to jasné, ten s kým voláte je schovaný v lednici. Jednou ho slyšíte v telefonu, a to slabé, to je z té lednice. ;)
Tak u většího kousku je to ozvěna...

hodnocení

1x

Srandičky *smich*? Ty přejdou.

Nemám sice zkušenost zrovna s uvedenými spotřebiči, ale v době, kdy se cpe vysokofrekvenční elektronika i do držáku hajzlpapíru by mě nepřekvapilo, kdyby se telefon a lednice vzájemně ovlivňovali. Mně kupříkladu přestává hrát rádio, když otevřu okno.

libor007 - Co Vám na tom není jasné? Prostě při přiblížení se k lednici poklesne hlasitost telefonu.

mariekv
hodnocení

magdon, díky

co nějaké odrušení? Neexistuje něco? Nemáte tušení?

Lednice není " chytrá" není v siti wifi, ale ani další spotřebiče nezapojuji do chytré domácnosti.

Rušení hovoru je i na chodbě přes zeď . Dá se předpokládádat, že to není ani v tf , protože NIKDE jinde mě to nezlobí.

S tím Vaším rádiem to snad není tak vážné ne? :):-D

P.S. prosím , aby mi další co se nudi nepsali nesmysly. Děkuji převelice za pochopení *mir*

hodnocení

1x
Nemám zkušenost, protože nechodím při volání okolo kombinované chladničky Concept... máme Bosch, a při volání nechodím kolem ní, . maximálně při volání tam dojdu pro jedno, dvě piva...
doplněno 03.05.22 12:19:

Ještě jeden dotaz; to rušení se objevuje i u levnějších mobilů třeba jiných značek? Zkuste využít návštěvníky s jinými mobily, zda je to rušení stejné i u nich...

hodnocení

1x

Zkuste to otestovat. Při hovoru ten problém opět vyvolejte a lednici vypněte (nebo lépe - požádejte někoho, aby ji vypnul). A uvidíte (uslyšíte), jestli problém zmizí.

hodnocení

0x
Z dotazu není absolutně jasné, co se děje. Zkuste to formulovat tak, aby dotaz měl hlavu a patu. To na vás někdo při hovoru mluví z mrazáku, nebo co?

hodnocení

0x

Zkuste se do lednice nahýbat i s telefonem.

joudic*
hodnocení

0x

protoze hovory presly nedavno na "data" a vyuzivaji 4G site, sam mam najednou sotva pulku signalu a kvality

tomaso
30.04.22 16:05
Nesmysl
mariekv
hodnocení

joudic@, děkuju to je celkem rozumné vysvětlení

Mám O2 a také jsem zjistila, že připojení pokulhává

hodnocení

0x

Co znamená slyšet z dálky? Nižší hlasitostí?

monk
hodnocení

0x

Ve vnitřku této lednice se skrývá invertorový kompresor.Ten je řízen elektronicky a v podstatě je to měnič

napětí,proudu a nebo i frekvence.Ten vyzařuje parazitní vějíře kmitů a tím ruší vysokofrekvenčně okolní

zařízení.Prostě výrobci je to jedno, že to ruší.Chladí to-chladí tak co chcete za ty prachy.Máte ledničku

a po mně potopa.Odrušit to nejde.Každému je jedno, že to obtěžuje jiné radiokomunikační služby.

Mužete podat stížnost výrobci.Uvidíte co Vám napíše.Asi nic.Tak.:(

Že by to rušilo až nad 800 MHz?

monk

Samozřejmě.Muže to být polem nebo je tam nějaký polovodičový přechod, který právě

tím polem zanásobí.To je předmětem měření.Je to individuální.

Někde Ano někde Ne.

mariekv
hodnocení

Děkuji, Conceptu napíšu

Je to nový typ lednice - repto dizajn Zvolila jsem záměrně českou firmu. Děkuji monk za odpověr i názor

Jen pro informaci k českému výrobku...

Poradna Concept VP 1000 Cosmic

Autor: | Vloženo: 19.07.2013 000 10:31 | Témata: Poradna Concept VP 1000 Cosmic

Kdo tento produkt vyrábí?

na spodní ploše tělesa vysavače jsem viděl "vyrobeno v PRC"což rozumím jako vyrobeno v Číně.

ONLINESHOP.cz

19. července 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

Dobrý den, ano. Je to People Republic China. Lidová Republika Čína. Concept je značka se sídlem v ČR, ale v ČR toho mnoho nevyrábí. S pozdravem ONLINESHOP.cz.

Byla pro vás tato odpověď užitečná?
Ano
Ne (1)

Je to sice starší informace, ale stále platná, jako u mnoha dalších "českých značek", kdy vyrábějí v PRC, např. Emos atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]