Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat kontakty z nefunkčního displeje?

Od: bero* odpovědí: 3 změna:
Prosím můžete mi poradit, jak dostat všechny kontakty a fotky s mobilu, který je funkční, ale na displej nejde nic vidět. Existuje nějaký program přez který by to šlo? Mobil mám Huawei. Děkuji. Martin

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Pokud jste u google účtu nezakázal synchronizaci, kontakty máte uložené u účtu a v novém mobilu se načtou.
Co se týče fotek, i z tohoto důvodu zásadně fotïm na paměťovou kartu. Pokud displej nemáte zamčený, mohly by jít fotky klasicky stáhnout po připojení kabelem k PC (záleží, co máte v mobilu nastaveno, pokud jen nabíjení, tak ne). Pokud vám nepůjde se k mobilu připojit po kabelu, zaneste mobil do opravny, on se po tom kabelu dá ovládat, tam vám fotky stáhnou.
Dodám, že výchozí režim USB (tedy místo nabíjení na přenos souborů) lze nastavit (alespoň u telefonů, se kterými jsem se setkal) jen v menu pro vývojáře, o kterém většina běžných uživatelů ani neví, takže se obávám, že tudy cesta nevede.

... a ne vždy to nastavení funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]