Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabít baterií ze čtyřkolky?

Od: starka odpovědí: 6 změna:
Zdravím všechny.
Omlouvám se, pokud jsem zvolila spatnou rubriku.
Potřebuji nabít baterku z benzínové čtyřkolky. Fotku baterie jsem snad nahrála. Víc na baterií napsáno není. Je to 12V, 5 Ah.
Akorát nevím, jak a čím takovou baterku nabít. Mám doma nabíječku Turnigy acucel 6. Doufám, že tím by to mohlo jít nabít. Můžete mi prosím poradit, jak takovou baterií nabít? Ideálně mou nabíječkou.
Všem děkuji za odpovědi.
Dovolím si přidat odkaz na tu nabíječku.
bighobby.cz/...

Jak nabít baterií ze čtyřkolky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Tou vaší to v pohodě nabijete, nastavte na mód Pb, napětí 12V (případně 6 článků) a proud ideálně tak 0,5A. Z úplného vybití by to mělo trvat něco přes 10 hodin.

jirib
hodnocení

3x
Taky záleží jak dlouho a kolik je vybitá...
Pokuď celou zimu,tak už to asi nepůjde.
starka
hodnocení

Ne ne, je používána, akorát se vybila. Navíc by měla být nová.

starka
hodnocení

Děkuji za pohotovou odpověď. Mě zmatlo, že tam je napsané "nano-gel".
Je to gelovka (ty mají oproti tekutému elektrolytu výhodu, že můžou fungovat v jakékoliv poloze, což u motorky je někdy potřeba :) ) ale pořád je to olověná baterka.
starka
hodnocení

Moc díky za upřesnění, zas je člověk o něco chytřejší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]