Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se připojit na wifi?

Od: fff odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, dostala jsem mobil Samsung S5220 .. chci se dostat na wifi, ale nevim jak. Objeví se mi tam Wifi vyp. ... WPS PBC ... PIN kód WPS ... a já nevim na co kliknout a vůbec co mám dělat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Menu> nastavení> wifi> kliknete na síť, ke které se chcete připojit a pokud se zeptá na heslo, žadatel ho a potvrdíte ;)
Somzrejme pokud heslo neznáte, mate smůlu :(
Krásné Vánoce :)
doplněno 24.12.12 22:46: "Zadáte ho.."
fff
hodnocení

Já mám wifi i samostatně. Hned mi tam najde několik připojení, ale pořád se mi tam ukazuje WPS a Pin WPS... hodinu se něco načítá a nic nejede. Už z toho mám nervy :( když kliknu na nějaké připojení, objeví se mi jen informace o tom, ale žádné heslo si nevyptává.

Na wifi může její majitel nastavit přístup jen několika zařízením, třeba bude chyba zde.
Máte svojí wifi?
fff
24.12.12 22:56
hodnocení

Ano, mám.

stirecek*
Tak si klikněte na tu svou a zadejte heslo, které jste si u ní nastavila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]