Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se připojit na wifi?

Od: fff

Dobrý večer, dostala jsem mobil Samsung S5220 .. chci se dostat na wifi, ale nevim jak. Objeví se mi tam Wifi vyp. ... WPS PBC ... PIN kód WPS ... a já nevim na co kliknout a vůbec co mám dělat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Menu> nastavení> wifi> kliknete na síť, ke které se chcete připojit a pokud se zeptá na heslo, žadatel ho a potvrdíte ;)
Somzrejme pokud heslo neznáte, mate smůlu :(
Krásné Vánoce :)
doplněno 24.12.12 22:46: "Zadáte ho.."
fff
hodnocení

Já mám wifi i samostatně. Hned mi tam najde několik připojení, ale pořád se mi tam ukazuje WPS a Pin WPS... hodinu se něco načítá a nic nejede. Už z toho mám nervy :( když kliknu na nějaké připojení, objeví se mi jen informace o tom, ale žádné heslo si nevyptává.

Na wifi může její majitel nastavit přístup jen několika zařízením, třeba bude chyba zde.
Máte svojí wifi?
fff
24.12.12 22:56
hodnocení

Ano, mám.

stirecek*
Tak si klikněte na tu svou a zadejte heslo, které jste si u ní nastavila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]