Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace telefon nefunguje

Od: lorenc odpovědí: 9 změna:
Zdravím.Na tel.Hammer Energy s Androidem 7.0 se mě včera objevila hláška,že aplikace telefon přestala fungovat.A dnes po klepnutí na kontakty se tyto zobrazí jen vteřinku a hned se zase ztratí.Vypnutí a zapnutí ani restart nepomůže.Díky za reakce.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nepomohl restart? Pak zálohovat a Tovární nastavení...

lorenc
dnes 21:53
... jsem dal telefon do továrního nastavení a tel.opět funguje,jak má...

lorenc
hodnocení

Zdravím.Tak už jsem tu zase:Telefon fungoval normálně akorát 8 dní ,a opět stejný problém.

hodnocení

1x

Tato hláška nemá nic společného s verzí Androidu. V této fázi zálohujte kontakty a data. Zkuste telefon uvést do továrního nastavení přes servisní menu. Když to nepomůže, dejte ho do servisu. Tipuju to na poškozenou paměť. Možná, že bude stačit přehrát systém.

lorenc
hodnocení

Je zajímavý,že když najdu dotyčnýho v historii volání nebo ho mám v oblíbených,tak se normálně dovolám.Jen z těch kontaktů mu nezavolám.
lorenc
hodnocení

Účet na Google jsem sice měl,ale zapomněl jsem,konečně jsem našel ,kam jsem si napsal adresu,tak jsem dal telefon do továrního nastavení a tel.opět funguje,jak má.Díky všem.

hodnocení

0x

Android 7 je už stará verze - nemám tak starý telefon, ale předpokládám, že byla ukončena podpora aplikace ... můžete teoreticky zkusit tovární nastavení (doporučuji nejprve zálohu dat asi na google účet - pokud to umí telefon)

no a pak asi vyměnit telefon

doplněno 19.05.22 08:01:

Mám tu zkušenost, že starší verze androidu přestávají komunikovat s dalšími aplikacemi ...jako když vám napíše banka, že její bankovnictví je možné rozjet jen na W10...

Při továrním nastavení se sice zprovozní, ale časem se všechny další aplikace pokouší aktualizovat a dostanou se zase do té fáze, kdy to se starým androidem nejede.

Po továrním nastavení zkuste odinstalovat vše nepotřebné a zakázat aktualizace u každé aplikace zvlášť - za mne asi jediná možnost mimo těžítka.

Ukončení podpory znamená, že aplikace nedostává aktualizace, ne že přestane fungovat. Nemá přece dané datum, kdy má přestat fungovat.
karel556*

Mám Samsung s Androidem 5.1.a funguje bezchybně;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]