Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrý telefon

Od: hrobska odpovědí: 6 změna:

Chtěla jsem poradit kterou značku bych si měla koupit, že mi někdo poradí hlavně podle své zkušenosti, protože právě nemám vnoučata.

Záchranku a jiné aplikace mi asi v obchodě nenaistalují, že, nebo ano?A cena, tak do 5000Kč bych šla.

Děkuji A.H.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, stačí se zde zeptat jednou, svůj dotaz neignorovat, reagovat tam na již uvedené rady a i lze rádcum poděkovat. Zdravím!
poradte.cz/...

hodnocení

0x

v běžných obchodních domech možná přeplatíte 10-40 %, ale určitě vám s aktivací telefonu i instalací těch aplikací poradí - vybírat můžete podle barvy :D

za ty peníze nekupujte nic, co nemá alespoň 4GBram a 64GBrom paměti.

hodnocení

0x
Nejlepší poměr cena/kvalita dneska v téhle cenové relaci na značka Realme ale ani s Xiaomi neuděláte chybu.
Pro instalaci aplikací, i těch jednoduchých i kterých píšete se napřed musí založit mailová schránka na gmail.com pak už to zvládnete jen klikáním na ikony instalovat / smazat. Žádná velká věda v tom není.

kimbert*
hodnocení

0x

Tak pokud si můžete připlatit tak doporučuji tento datart.cz/... ,možná půjde sehnat levněji,nedávno si ho koupila moje tchýně (67 let) a je nadmíru spokojená.

hodnocení

0x

Pro běžné použití stačí i tento (viz odkaz). Nedávno jsem jej koupil švagrové a je velmi spokojená. Můžete koupit jak na netu, případně u prodejce - prodejně u Vás. Pokud zakoupíte u renomovaného prodejce pouze mobilů, většinou jsou i ochotní Vám pomoci i se základním nastavením a i se stažením potřebných aplikací. Ale přijde to o trochu dráž.

zbozi.cz/...

po půl roce se to tak zaseká, že už spokojené nebude - kdo koupí telefon s méně pěmětí než 4/64, má časem problém už jen kvůli aktualizacím aplikací v mobilu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]