Dobrý podvečer moji drazí Mám Samsung Galaxy A5 2017. Nevěnuji se mu každý den,jen třeba jeden dva hovory- má už pomalejší reakce, jinak fungovalo naprosto bez problémů. Včera jsem se chtěla mrknout na WhatsApp, ale - v celém mobilu nebyl. Musela jsem ho znovu instalovat. Válím se doma se zápalem plic- chtěla jsem si zahrát jednu hru, kterou jsem tu měla a viděla jsem ikonku tady včera. Dnes tu nikde není. Jak je to prosím možné? Žádné nastavení nepoužívaných aplikací jsem neupravovala, nikdo jiný mi je neodinstaloval.. děkuji
Nevím, jestli je to ono, ale google play zavedl nesmyslnou funkci, že aplikacím nepoužívaným déle jak tři měsíce odebírá oprávnění. Některé pak nebudou fungovat. Dále jste mohla nechtěně funkci odebránï nepoužívaných aplikací sama spustit při uvolňování úložiště
Neuvolňovala jsem. Vím to na sto pro. V Era tu byla,dnes není..takže zřejmě to bude mít co dělat s tím odebíráním oprávnění. Děkuji za informaci,vůbec jsem netušila, že něco takového bylo zavedeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.