Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou vybrat autokameru

Od: zdenaaa odpovědí: 6 změna:
Prosím jakou vybrat autokameru. Rozhodují se mezi Autokamera Mio MiVue 733 Wi-Fi
Autokamera Mio MiVue C570. Kterou by jste mě doporučili. Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím, přečti si tento článek, třeba ti napoví více. Těžko říct, jaké máš nároky na kameru. zda kolik umí funkcí, zda musí mít wifi, jestli má mít větší obrazovku apod, nebo ti jde o kvalitu obrazu (den/noc)...

datart.cz/...

733 se jeví trošku lepší.

hosman*
hodnocení

0x

Nejlepší je se podívat na videa z kamer a na recenze a podle toho se rozhodnout. Sám používám kameru od Truecam, takže s ani njednou nemám zkušenost.

hodnocení

0x
Viofo A 129 pro .sice drahší ale obraz bezkonkurenční

makk
hodnocení

0x

Přiživím se na tomto dotazu svým poddotazem: Existuje kamera, z jejíhož záznamu je možné přečíst RZ (SPZ) protijedoucího auta? Stalo se mi, že z protijedoucího náklaďáku odletěl kamínek a rozbil mi sklo. Kdybych měl RZ a záznam, neměl by být problém uplatnit plnění z povinného ručení, takhle jsem si to musel zaplatit sám.

tomaso
SPZ ve dne precte každá dobrá kamera.
Ale stejně nezachyti ten kamínek, takže ti to bude k prdu...a pochybuji,že se ten druhý řidič s tebou bude vůbec bavit...
makk

Já myslím, že dostatečný důkaz je to, že po projetí auta prasklo sklo (to by snad mělo být vidět), případně ty kamery mají (doufám) i zvuk a mělo by to být slyšet (byla to dost velká rána). Řidič se se mnou bavit nemusí, bavil bych se s policií a jeho pojišťovnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]