Nejste přihlášen/a.
Hezký den, hledám řešení telefonování pro ochrnutého člověka.
Prostě ovládaní telefonování absolutně bez dotyku i když je vypnutý display.
Příkaz typu OK, Google funguje pouze při zapnuté obrazovce.
Děkuji za případnou odpověď.
Siri v iphone reaguje i ve stand by rezimu (s vyplou obrazovkou).
Jen nesmi byt aktivovany zamek, pac jinak rekne, ze se musi prvne odemknout, aby neco udelala, ale ten lze trvale deaktivovat, takze to problem neni.
Neni potreba se vubec telefonu dotknout, aby se slo dovolat nebo delat i neco jineho.
Dve (relativni) nevyhody jsou samozrejme cena a nutnost dobre artikulovat v AJ. Ale Siri ma docela dobry algoritmus na nauceni se hlasu, takze to neni takovy problem.
Děkuji za odpověď. Ještě mám dotaz. Siri je na všech Iphonech? Kdybych koupil nějaký bazarový třeba Iphone 7 tak to bude fungovat?
Hlasove aktivovani Siri - "Hey Siri" - je na vsech iphonech od verze operacniho systemu iOS 8, takze od Iphone SE a 6s a vsechy novejsi.
Takze i Iphone 7.
Ještě prosím ověření jestli se dá iPhone nastavit tak aby automaticky přijímal telefonní hovory třeba po 5 sekundách a to rovnou jako hlasitý (do speakeru)?
Děkuji.
Automaticky prijmout i s nastavenim prodlevy umi. (iOS 13, takze iPhone 7 a novejsi; nevim, od jake verze OS to tam je, takze nevim, jak jsou na tom starsi).
Lze nastavit Speaker jako vychozi smerovani zvuku, ale jestli se tim mysli hlasity reproduktor nebo normalne ten potichy u ucha, to nevim. Nastavil sem to a az mi nekdo zavola, tak dam vedet.
Děkuji za odpověď. Na tuto otázku jsem se ptal v diskusi v obchodě Alza, konkrétně na tento reproduktor.
Ale zatím bez odpovědi. Myslíte že by to mohlo fungovat?
Má otazka na Alze byla tato:
" Hezký den, šel by tento reproduktor použít k bezdotykovému ovládání telefonu? Jde mi o to že když oba přístroje (reproduktor a telefon) připojím ke stejné síti (routeru), jestli můžu použít například příkaz (OK, Google - Call xxx) jestli telefon bude volat i když je vypnutý display. Prostě ovládaní telefonování absolutně bez dotyku."
U mého Xiaomi Redmi Note 9Pro reaguje Google i při vypnutém display. Pak bohužel narazí na zámek obrazovky, který musím ručně odemknout.
Předpokládám ale, že pokud bych zámek obrazovky neměl nastavený, bude to normálně fungovat (nemám ale čas to zkoušet).
Děkuji za odpověď. To je zajímavé, na mém Xiaomi Mi 8 lite to nefunguje, při zhasnutém display nereaguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.