Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout krokoměr na mobil?

Od: rpt* odpovědí: 14 změna:

Mám takový dotaz, kde bych sehnal krokoměr na mobil...některé mobily jej už mají od koupi, ale já ho v mobilu nemám.

Ať jsem hledal jak jsem hledal nikde jsem to ke stažení nemohl najít.Tak kdyby mi někdo poradil kde se to dá stáhnout byl bych určitě moc rád...nebo alespoň přesný název aplikace...díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

3x

Dovolím si nesouhlasit se všemi příspěvky výše.Já jsem našel,že Sony Ericsson K850i senzor polohy.

mobilmania.cz/...
Když jsem hledal nějaký krokoměr do tvého mobilu,nacházel jsem akorát verze na Symbian,Adnroid apod.Po dlouhém hledání jsem našel nějaký krokoměr v javě.Není to asi úplně to pravé,ale nic lepšího jsem nenašel.A ber to i z té lepší stránky,když je ta aplikace v javě,tak ti nebude žrát zbytečně moc baterku,narozdíl od těch podobných aplikací určené pro mobilní operační systémy (ty krokoměry na Symbian nebo Android žraly 10% baterky za hodinu).
Aplikace se jmenuje Walk Mate.
Našel jsem ji na tomto foru :
w810i-forum.com/...
Stáhneš ji zde : data4.edisk.cz/...
Sám ji vyzoušenou bohužel nemám.
teri*

ano, samozřejmě že jsou mobily se senzorem pohybu, ale kdyby ho rpt měl, tak o tom ví, a doporučit koupit novej mobil je docela radikální řešení ne?

aplikaci walk mate v mobilu mám, řekla bych, že to funguje docela přesně, dáte do kapsy a jdete, spočítá vám to denní průměry a ukáže kolik byste měl ještě za den ujít, když chcete něco dělat pro své zdraví, ale můžete si počet kroků i nafixlovat :D. nijak zvlášť to nepoužívám, měřila jsem si tím třeba vzdálenost od domu do centra nebo do obchodu, jen tak pro zábavu :)

alf*
hodnocení

2x

nejde o aplikaci ale o něco co ty kroky bude počítat a to nemáš. Kup si za 20 korun krokoměr a máš to vyřešené.

raadek*
hodnocení

2x
Jestli jsem otazku dobre pochopil, tak te nepotesim. Krokomery obsahuji cidlo pohybu a ten tvuj mobil nema. Muzes si koupit krokomer asi od sesti stovek. Nedoporucuju ti v hodinkach, protoze dost zkresluje diky pohybum rukou. R.

fidonet*
hodnocení

2x

Mě vyšel digitální krokoměr na 17 kč za poštovné. Objednal jsme si nějaký vzorek prášků na hubnutí a jako dárek krokoměr :)

S tím mobilem je to přesně jak píše kolega. Pokud nemá v sobě "bimbátko" na kroky, tak Ti asi moc fungovat žádna aplikace nebude. Navíc by mne zajímalo, jak ty krokoměry v mobilu fungují, když nosím mobil v tašce nebo na hrudi a neposkakuji jako opička, aby to ten mobil zaznamenal :) Navím nesmí ani ležet, jinak nebude počítat.

alf*

co se osvědčilo na hubnutí víc, prášky nebo dostatek kroků?

rpt*
hodnocení

Trošku by mě udivilo kdyby to ten můj mobil neobsahoval (SEk850i)

Ovšem možné to je.

Ale mají to i velice levné mobily a tak si myslím že by to mohl podporovat i ten můj (drahžší).

O krokoměr za "20"kč bych moc zájem neměl protože si myslím že to neukazuje spálené kalorie, týdení záznam a další různé finty!

Kdyby jen přece někdo věděl kde to stáhnout prosím řekněte rád to aspoň vyskouším!

alf*

za 20 korun ukazuje i kalorie, za 60 má i paměť pro 5 osob, hodiny, budík

zuzee*

Já si myslím že kdyby Váš telefon obsahoval čidlo pohybu tak by tam výrobce nainstaloval i software. Myslím si že to opravdu nepůjde nainstalováním nějaké aplikace.

rpt*
hodnocení

Pepyk93 patří ti moje velké dík!mnohokrát děkuji udělal jsmi radost...!

Kdyby náhodou našel někdo podobnou aplikaci třeba i z výpočtem kaloríí tak budu moc rád...!

Takže když tak piše dík!

A v mobilu mi to bez problému jde ... takže ti co jste tvrdili že to nepůjde!omyl!jde!

fidonet*
Trochu si nevidíš do úst. Čti cos napsal v otazce a pak se tady vytáčej.
Mám takový dotaz, kde bych sehnal krokoměr na mobil...některé mobily jej už mají od koupi, ale já ho v mobilu nemám.
Takže když nemáš tak nemáš, a my z toho taky vycházíme a snažíme se pomoci.
rpt*
hodnocení

Já jsem otázku položil dobře...a v mobilu jsem ho neměl (teď už mám)

fidonet*

no, asi máme pravdu oba :) Ty tam máš to čidlo a neměl jsi ten správny software. Pak se ale chtělo zeptat jinak. Ale jasný, máš svou pravdu a je pravdivá. V pohodě ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]