Nejste přihlášen/a.
Mám zapnuté data v telefonu a každou chvíli mi chodí nějaké reklamy. Jak to zrušit aby mi nechodily?
0x
Pokud máš google android nedivi se, tento OS je založen na reklamách touto reklamní společností.
Pokud tam máš defaultní čínský firmwér nediv se, čínští kapitalisti to odkopírovali a takové značky /Hua,Xia,Hono/ pak jsou zreklamštěné dvakrát, jednou počínsku a jednou po googlovsku
Ale tohle se týká systému. Co se týče webových stránek je to věc přítomnosti řádně fungujícího blokátoru
Já v mobilu nemám abolutně žádné reklamy ani v systému ani najakémkoli webu. Ani nikdo, kdo se připojí na muj hotspot (do určité míry) Chce to umět.
řešení: Nainstalovat alternativní firmwér (LinegeOS, prerekvizity odemčený bootloader, root)
+ JIný prohlížeč než reklmaně-šmírující Chrome (který je keškodě výchozí bohužel - na palici situace), Kiwi, Firefox, Bromite...
0x
Proč sem nedáš kopii obrazovky s příkladem takových reklam? Ono je totiž možné, že jsi se k odběru některých reklam upsala, když jsi na nějakém webu souhlasila s posíláním informací. A pak dost otravují některé aplikace, které jsou na reklamách založené (například Wish) - většinou je na to ale upozorněno při instalaci takové aplikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.