Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPU špatné větráky

Od: anonimko odpovědí: 3 změna:
Zdravím před nedávnem jsem čistič PC kvůli problémům s chlazením při hře se zvedly otáčky u větráku, ale zase se nedaly do normálního stavu po vypnutí hry, tak jsem PC celý vyčistil. Chyba už se spravila, ale zase za stalo, že to dělalo podivné zvuky při zvýšení otáček (zase u zapnutí hry). Tak jsem zkontroloval co to dělá za větrák a ukázalo se, že to je u GPU, he možné, že jsem to jak jsem to čistič vyvedl z rovnováhy a teď to to dělá otřesný zvuk. Že začátku to teda dělalo zvuk jak kdyby v tom něco bylo, už se to po nějakém čase zlepšilo a teď to dělá zase tenhle zvuk (hodím ho sem). Mohli byste mi poradit co s tím, ještě jsem se na to GPU nedíval, ale vypadá to, že to bude dělat jeden ze 3 větráku co tam je. Kdyžtak pomoct co s tím, jestli to mám něčím vystříkat, nebo koupit nový větrák a pokusit se to předělat děkuji. Právě nevím jak to otestovat nemám na to poradny pohled větráky jdou vidět ze spodu desky
Grafika.m4a 168.56 kB

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučuji nové větráky! O jakou desku se jedná? Podle toho jdou najít větráky...oprava je většinou krátkodobá, občas nemožná...

doplněno 22.04.22 15:36: Tady přímo pro GTX m.aliexpress.com/...
anonimko
hodnocení

Tak jsem se konečně na to podíval a je to větrákem. Všechny 2 jsou v pohodě krásně drží na pevno jen ten jeden se es hýbe když se to zrychlí, právě nevím jestli to nebude těžištěm možná to vyjelo z toho zkusím to zitra odpojit a podívat se na to jak to vypadá a jestli s tím něco pujde udělat. Mám GTX1070.

joudic*
hodnocení

0x
kupte si nove univerzalni vetraky, jsou i tissi, myslim ze Arctic cooler ma atd viz alza a jinde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]