Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hybrid box TESLA - pomalý

Od: aloisb® odpovědí: 8 změna:

Dostal jsem od dcery hybrid box TESLA typ TEH 500. Je tam OS ANDROID, avšak kurzor myši reaguje velmi pomalu, prodlevy jsou desítky vteřin. Akumulátory v DO jsou OK. Kde by mohla být závada? Je zapojen do HDMI televizoru SONY Bravia.

doplněno 18.04.22 11:00:

Co se dalo, to jsem aktualizoval a data vymazal (žádná tam nebyla).

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ta krabička byla nepoužitelná již v době koupě. V Lednu 2020 jsem ji kupoval jako "all in one" řešení k projektoru (sjednocovala DVB-T2 signál a smart TV) a rychlost nabíhání, sekání se po jednom dni provozu mne donutila ji hned reklamovat, po vybalení nového kusu jsem do 14 dní vracel.

Závada tedy žádná není, je to "vlastnost" výrobku. Viz recenze na heuréce.

hodnocení

2x

Napište nám: podpora@inter‑sat.cz

návod ke stažení zde. Máte to nastaveno dle doporučení "výrobce"? A tady ke stažení i firmware, i to jste aktualizoval?

hodnocení

Moc děkuji za soubory ke stažení. Zkusím to udělat podle toho návodu a dám zprávu, zda se to zlepšilo.

hodnocení

Tak jsem to zaktualizoval a zlepšilo se to. Děkuji za pomoc.

hodnocení

0x
Musíš upřesnit jestli to máš na kabelu (rj45) nebo přes wifi. Na wifi může být spousta různých příčin problémů. Počet kanálů v daném spektru 2.5 / nebo 5GHz je omezený a může kolidovat s používáním jiných zařízení domácí sítě. Píchni to na kabel a jestli i pak problémy přetrvají, je to důvod k reklamaci. Jestli to kabel vyřeší, pak musíš ručně zvolit nejmíň používaný kanál na dané frekvenci (2.5 nebo 5)ale musíš při tom brát zřetel na to že u 5Ghz je vyšší přenos dat za cenu menšího dosahu takže pak záleží i na vzdálenosti od routru.
Ty jejich ovladače ale jedou přes Bluetooth nebo mají vlastní USB přijímač, takže v síti bych problém neviděl.
hodnocení

V síti problém určitě není, protože jiná čínská krabička X6T nám jede v ložnici bez problémů a rychle. Rychlost připojení je cca 30 Mb/sec, takž to bohatě na TV stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]