Nejste přihlášen/a.
Protože jsem ztratil mobil a potřeboval jsem mýt každodenně ho mít u sebe tak jsem si pořídil nový telefon se sim kartou. Hledaný mobil jsem našel se sim kartou s cca 600kč na ní. Já nemohu mít stále u sebe 2 mobily a nemám mobil s dualsim. Mohl bych nějak přesunout těch 600kč na tu novou sim kartu nějak? Pokud víte tak my prosím napište protože 600kč (nevyužitelných) je hodně peněz.
Zkus zavolat svému operátorovi (O2, T-mobile, Vodafone), jestli se dá něco dělat. Vzhledem k tomu jak se "tržně" tyto společnosti chovají si myslím, že to jejich pravidla neumožňují. Takže nakonec bude lepší to prokecat nebo "proserfovat", případně za levněji nabídnout známému, příbuznému nebo tu SIM kartu nabídnout v inzerci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.