Chtel bych koupit zene chytre hodinky. Design je samozrejme dulezity. Urcite by nemely byt ruzove a taky barva zluteho zlata se ji moc nelibi. Takze asi nejake neutralni stribrne, bile atd... Z funkci by mely nabizet volani pres bluetooth prez sparovany telefon a mereni nasyceni krve kyslikem. Nemate nekdo tip na vhodny a funkcni model? Cena cca 6tis? Diky
Asi nejsou tak vymakaný jak byste potřeboval, ale třeba jsou i o level lepší. Vím, že jsou nějaký "horší"ty jsou o pár set levnější, tak si myslím, že by mohli být i lepší. Vzhled hodinek mi chválí všichni.
me prisly tezke nebo proste neprijemne, a to jsem zvykly mit zapesti ovesene jak vanocni stromek, ale hodinky jsem mel naposled na ruce v 15ti. Pro zenu bud nejaky ty vetsi placaty a la cartier, a nebo spis jen sportovneji ladeny minimalisticky naramek s displejem
Taky jsem na ne koukal. Jaka je barva tela u te 42mm verze? Mate je? Na nekterych fotkach vypada telo jako normalni ocelove a na jinych zase takove vic jako zlute zlato.
Tak to pozor.. U chytrých hodinek jde především o to, jak dobře fungují a ne jak vypadají. A to je v příkrém rozporu s tím, jak ženy vybírají. Jo, svetr nebo zlatý prsten, to je něco jiného..
Je to slozitejsi, pokud je chci hlavne na sportovni aktivity tak je nejdulezitejsi funkcnost. Ale jestli chci aby ladili ke mne a me vizazi je dulezity i jejich design. Podobne jak u obycejnych hodinek zeny to resi vic nez chlapi.
Měření kdyslíku v krvi bude stejně jenom orientační. Já mám dobrou zkušenost s chytrými hodinkami od TicWatch. Fungují dobře a mají několik variant, a´t co se funkcí týče, tak i barev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.