Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka vyhazuje pojistky

Od: jargot odpovědí: 6 změna:

dobrý den , mám pračku BOSCH a začala vyhazovat pojistku při běžném cyklu asi tak po 10 minutách , jinak odčerpává, máchá , i odstředuje , čím by to mohlo být? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

2x

Souhlas s kolegou, stejný problém. Oprava svépomocí, cena tělesa kolem 500,-

Těleso ale nejdřív nechte proměřit, mohla se vám taky někam dostat vlhkost a problém může být jinde.

ar*

Také souhlasím ,že je to topné tělísko (mám Privileg což je Bosch pro : Quelle)

Zatím jsem to vyřešil přehozením kabelů *hi*dle foto normálně hřeje ,pere a ždíme. Objednal jesm nové takže mně čeká ještě výmněna.

Pračka vyhazuje pojistky

mkat*
hodnocení

1x

Moze byt ze sa" unavil"istic.Az to nerobi topne teleso tak to robi istic.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Nejspíš vadné topné těleso;) Měl jsem to stejné.

doplněno 13.04.10 08:56:

Vyndal jsem ho a nechal proměřit.Poté jsem koupil nové a vyměnil.Nic složitého...alespoň u 10 let staré Whirpoolky :)

kytka*
hodnocení

0x

Mně řekl elektrikář ,když mi vyhazovala pojistky ,že každá pračka by měla mít svou zásuvku nejméně s 16A jističem a ne na prodlužovák. Tak to dodržuji a je to OK.

doplněno 13.04.10 10:49:

Přesně tak pračka má velký příkon a má mít sama pro sebe svůj přívod proudu .

rob*

rozdvojky v zásuvce u pračky taky nevidí rádi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]