Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvlhčovač vzduchu vydává divný zvuky

Od: vitecek® odpovědí: 5 změna:

Zdravim. Kupoval jsem zvlhčovač vzduchu alza.cz/... . Následně jsem ho vracel při testu jiných a ukázalo se , že je asi nejlepší, co sem našel, tak sem ho musel objednat znova.

jenže ten co mi přišel, tak v místě výstupu páry (obvykle při teplé páře), studenou sem v zimě nepoužíval vydává takový skřípavý "škrtící"zvuky, vysoký tóny.. je to způsobeno tou horní částí, viz fotky.. když jsem odendal ten plastovej vršek, tak to nedělalo.. ale používal jsem ho asi 14 dní předtim (jiný kus) a tam to ty zvuky nedělalo, přitom typ vody , obecně podmínky v bytě a přístroj je z principu stejnej.. zvuk zní jak kdyby se "něco deformovalo", nebo utahovalo a přitom to skřípalo.. sorry, neumim to líp definovat.

kromě rady - zkus objednat nový, jestli to bude dělat by mě spíš zajímalo, čim to je.. dělá to jen výjimečně, takže jsem ani nepřišel na to, proč se to děje jenom někdy, ale je to fakt opruz.

Zvlhčovač vzduchu vydává divný zvuky
Zvlhčovač vzduchu vydává divný zvuky #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
to protoze tu paru vytvari ultrazvuk
hodnocení

jakej to má význam? jakoby jak řikám, ten zvuk to dělá jen někdy (asi tak 1/50 času) a pouze v té horní části, kudy pára vychází ven, za to to je zvuk fakt vysokej otravnej..

tak by to chtělo asi nějak vysvětlit

hodnocení

mimoto, ten zvuk se mi obcas dela (to skripeni) i v hadici v koupelne smerem ke sprchovy hlavici.

hako
hodnocení

0x
Tak ho reklamuj nebo vrať ne? Očividně vadný kus
hodnocení

mno to sem udělal, ale já bych rád věděl co to je za zvuk a proč se to děje.. jak jsem psal výše, děje se to v té horní části - ve víku, ale ten předchozí to nedělal.. tam jako je to sériová výroba, tak není moc, co by tam mohlo být jinak, než u toho předchozího, výkon to má stejný..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]