Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem set top box emgeton vision 3. Ale vůbec nevím čím mám přehodit kanál, aby byla např. nova na třetím čudlíku a prima na čtvrtém. Podle návodu to vůbec nejde. Protože tam to je nějak blbě napsaný. Němáte někldo s tímto zkušenosti?
Děkuji za jakoukoliv radu.
Na ovladači dáte Menu, dále Tv a pak Seznam Tv ...v menu se pohybujete pomocí 4 modrých tlačítek uprostřed ovladače (+ - pro pohyb vlevo a vpravo, pr+ pr- pro pohyb nahoru a dolů), volbu potvrzujete tlačítkem ok, tlačítkem exit se vracíte o úroveň výš...v Seznamu Tv se Vám zobrazí seznam programů, pomocí tlačítek +- se dostanete na položku Přesun, pomocí tlačítek pr+pr- najedete na program který chcete přesunout, ok, přesunete pomocí pr+pr-, ok, najedete na další program, který chcete přesunout, ok, přesunete, ok ...až budete mít vše uspořádáno, tak jak chcete, dáte uložit, většinou to bývá jedno z barevných tlačítek dole na ovladači, to máte v tom menu ukázáno, většinou je uložení potřeba ještě potvrdit pomocí ok
Každý settopbox má někde volbu řazení programů. Hledejte hlouběji v jednotlivých volbách. Někdy to není příliš logicky uspořádáno.
Už jsem se setkal s set-boxem, u kterého se také nedaly programy na předvolbách řadit. Dá se to trochu (snad) obejít pomocí seznamu oblíbené, pokud se ale musí tato volba ručně přepínat po každém zapnutí, není to praktické. Doporučuji Vám všechno ještě jednou dobře prověřit a jestli se skutečně na přístroji nedá spustit volba "přesun" ačkoli je to v návodu výslovně uvedeno, přístroj vrátit a koupit jiný, popř. požadovat jeho opravu (přehrání firmware).
Podle návodu (pavka76 - dík) by to ale mělo jít běžným způsobem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.