Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikaci nelze nainstalovat

Od: goik odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
pořídil jsem si chytré hodinky Huawei a vlastním mobil Honor.
Když chci stáhnout aplikaci Huawei health tak se na Google play normálně stáhne ale už se nenainstaluje a vyskočí hláška že aplikaci nelze nainstalovat. Není problém ten že mám mobil jiné značky? Pokud vím tak by to vadit nemělo. Aplikaci lze teda stáhnout i jinou cestou ale nerad bych si stáhnul vir.
Máte někdo podobnou zkušenost?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lobo*
hodnocení

2x

Verze androidu na telefonu?

goik
hodnocení

Verze je 11
lobo*

Taky mám verzi 11. No je pravda, že aplikaci sem si na tel. instaloval z Google play cca před dvěma roky. Dnes už ani aktualizace nejdou přes Google play, ale nabízí mi je aplikace sama.

Zkusil bych si aplikaci nainstalovat z webu Huawei

consumer.huawei.com/...

Vpravo nahoře, tlačítko Instalovat, pod ním je QR kód vedoucí na jejich app galery, kde to nabízí aktuální verzi 12 xxx

goik
hodnocení

Tak už to jde, z webu Huawei jsem si stáhl aplikaci AppGallery přes kterou už to šlo.

hodnocení

0x
Nepíše se v té hlášce proč se to nedá nainstalovat?
goik
10.04.22 17:19
hodnocení

Aplikaci nelze nainstalovat

hodnocení

0x

Upřímně se mi to nějak nezdá... mám od Honoru telefon i hodinky, ale v telefonu mám aplikaci Zdraví od Huawei a běží normálně a s hodinkami též komunikuje.

Nemáte třeba problém s nedostatkem místa v telefonu?

goik
hodnocení

Místa je dost, telefon je nový... Honor 50

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]