Dobrý den, pořídil jsem si chytré hodinky Huawei a vlastním mobil Honor. Když chci stáhnout aplikaci Huawei health tak se na Google play normálně stáhne ale už se nenainstaluje a vyskočí hláška že aplikaci nelze nainstalovat. Není problém ten že mám mobil jiné značky? Pokud vím tak by to vadit nemělo. Aplikaci lze teda stáhnout i jinou cestou ale nerad bych si stáhnul vir. Máte někdo podobnou zkušenost?
Taky mám verzi 11. No je pravda, že aplikaci sem si na tel. instaloval z Google play cca před dvěma roky. Dnes už ani aktualizace nejdou přes Google play, ale nabízí mi je aplikace sama.
Zkusil bych si aplikaci nainstalovat z webu Huawei
Upřímně se mi to nějak nezdá... mám od Honoru telefon i hodinky, ale v telefonu mám aplikaci Zdraví od Huawei a běží normálně a s hodinkami též komunikuje.
Nemáte třeba problém s nedostatkem místa v telefonu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.