Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení čudlíku s pc

Od: toxik odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat jestli jde pomocí usb kabelu připojit čudlík k pc, chtěl bych si udělat ovládací desku ke hrám.

Předem děkiji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kefalín, čo si predstavujeťe pod takým výrazom "čudlík"?

hodnocení

1x

Já měl kdysi starou klávesnici, kde tlačítka nebyly pod jednotnou membránovou deskou, ale každé na mikrospínač. Ten jsem pak nahradil čudlíkem. Třeba Písmenko A jsem vykuchal a připojil spínač pedálu.

Jde to i s počítačovou myší, kdy tam píchneš nějaký starý genius za 200kč a vyvedeš si z mikrospínačů 3 čudlíky.

Záleží, kolik potřebuješ. Na simulátory asi dost, co?... ;)

Z USB to pochopitelně nejde přímo. Musíš mít nějaký převodník (třeba tu starší myš, kterou si překucháš).

doplněno 10.04.22 17:17:

ebay.com/...

ebay.com/...

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, kolik existuje samodomo (homemade) ovládácíh panelů například pro Kerbal Space Program, tak to určitě jde... ale musí se to umět.

toxik
hodnocení

A šlo by to přes arduino?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]