Pokud je to podobný typ, tak má rádio ŽÁDNÉ... electroworld.cz/... kdybyste dal alespoň typ... doplněno 09.04.22 18:14: Takže odvolávám, co jsem odvolal... MÓD FM RÁDIA 1. Do nabíjecího USB portu (9) zasuňte dodaný USB kabel, který slouží jako anténa a přejděte do módu FM rádia 2. Zmáčknutím tlačítka pro ladění (4) se spustí automatické ladění stanic (modrá LED dioda bliká rychle) 3. Po naladění stanic (modrá LED dioda bliká pomalu) je možné přepínat mezi stanicemi (krátký stisk tlačítek 2 a 3) A rádio zapnete tlačítkem M (přepínáte jednotlivé módy... rádio, blouthu, USB vstup) doplněno 09.04.22 18:16: A ještě návod ke stažení f-mobil.sk/...
Mám také takový, dva z Číny a jeden od Lidlu. Ale možná nevím o co Vám jde, protože nastavit si fuknci bluetooth, jsem zvládla i já a já jsem hodně ničemná. Já jsem postupovala podle tohoto návodu. Na počítači vyberte Start> Nastavení > Zařízení > Bluetooth & > Přidat Bluetooth nebo jiné zařízení > Bluetooth. Zvolte zařízení a postupujte podle dalších pokynů, pokud se zobrazí. Pak vyberte Hotovo. Na tom reproduktoru zmáčknete tlačítko bluetooth a dáte do blízko počítače, nebo chytrého telefonu, kde máte tuto službu k dispozici a spárujete reproduktor. Trvá to fakt chvilku. Pak si třeba na tom telefonu vyberete co chcete poslouchat a je to. Funguje to úplně stejně jak u těch z Číny, tak u toho od Lidlu. Stejný systém, stejná kvalita, stejné nabíjení.
U toho Vašeho budete mít Na počítači vyberte Start> Nastavení > Zařízení > Bluetooth & > Přidat Bluetooth nebo jiné zařízení > Bluetooth. Zvolte zařízení a postupujte podle dalších pokynů, pokud se zobrazí. Pak vyberte Hotovo.
U toho Vašeho budete mít bleutooth pravděpodobně pod tím písmenem M. To musíte zmáčknout a uslyšíte hlasové oznámení, že je zapnutý. A pak postupujte podle návodu.
V USB vstupu máte nabíjecí kablík? To je jako anténa... postupným stlačením tlačítka M vyberte rádio. Pak tlačítkem se šipkou spustíte ladění... modrá led bude rychle blikat...po čase začne blikat pomalu, máte naladěno. Následně krátkým stlačením tlačítek + a - můžete přepínat stanice... ovšem pokud tam máte slušný signál
Tak to se omlouvám, já vždycky soudím podle sebe . Já poslouchám mluvené slovo a to dělám přes YouTube, a to je jednoduché. Tak se nezlobte, že jsem otravovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.