Nejste přihlášen/a.
Zdravím, uvažuji o koupi nové TV a chci se zeptat. Už několikrát sem někde viděl v provozu TV s takovým jakoby pseudo 3D efektem. Nemyslím teď třeba u filmu ale normálně u TV vysílání. Běží tam třeba Ocko TV klipy a jsou takové jako "plastické". Jak se prosím jmenuje ta funkce, co mám hledat?
0x
Tenhle 3D formát zřejmě zemřel. Dostal jsem darem před lety Samsung 3D od příbuzného (koupil si novější) + několik Blue-Ray nahrávek k tomu polarizační brýle s bateriemi. Efekt krásný když z TV na vás někdo vystrkuje ruku. Dojem není příznivý u filmů, protože záběry - obrazy jsou přibližně 3 sec dlouhé a stále přeostřujete oči na nový záběr. Oči jsou z toho také utahané. Vyzkoušel jsem a na tu funkci zapomněl. Ani jsem nenašel zdroj 3D video .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.