Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi kamera na solární panel?

Od: krata85 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám otázku. Na fasádě mám wifi kameru (odkaz): aliexpress.com/...

Jenže kabel, který vede pod zateplením domu zřejmě chytil vodu, nevede elektřinu. Output: 12V 1A.

Kamera sama o sobě je funční, zkoušel jsem natáhnout prodlužku a náhradní zdroj na 230 V. Kamera funguje. Ale známý mi říkal (dal mi brouka do hlavy), že by to šlo možná řešit napájení té kamery solárním panelem s nabíjecími bateriemi. Na aliexpressu jsem našel toto:

aliexpress.com/...

Zkusí mi někdo říct, jestli to bude fungovat? Jestli ta kamera poběží? Děkuji za rozumné odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zalezi na odbere kamery, ako dlho to pojde cisto z baterie, ked su dlhe zimne noci. Kamera asi ma aj IR diody na prisvietenie v noci, tie zvyknu mat dost velky odber. Fungovat by to malo, napatia sedia, len ci to viete umiestnit tak, aby to malo dost slnka na dobijanie.

Akosi ale neverim na kabel s 12V, ktory "chytil vodu" a zrazu nefunguje. Zacal by som meranim. aky je to kabel, aka dlzka, kde je 12V zdroj?

hodnocení

0x
Od března do října by to mohlo fungovat.
Nejlevnější a nejspolehlivější řešení bude natáhnou nový napájecí kabel.

danecek*
hodnocení

0x

Běžná kamera při svícení potřebuje možná až půl ampery, bez svícení asi polovic. Pokud vybrané zařízení takový proud dokáže dodávat, směle do toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma solární panely

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]