Zdravím Vás. Poraďte prosím nějaké malé digitální hodiny do ložnice. Jde mi o to abych v noci nemusel mačkat tlačítko Snooze aby se ty co máme rozsvítily ale aby to svítilo pořád. Děkuji moc
Já mám digitální hodiny řízené rádiovým signálem a s projekcí na strop. Na strop se promítá čas a teplota v místnosti. Displej na hodinách se dá upravit do několika barev a upravit jas. Jiné už bych nechtěl, čas mám v noci neustále nad hlavou a nijak to neoslňuje. Na strop svítí pouze červeně a číslice jsou pěkně ostré. Fotka se bohužel otočila do boku.
Před cca 30 lety jsem koupil od Vitnamců radiobudík. Funguje dodnes, i když už ho na buzení nepoužívám. Červený displej (číslice 15 mm) je zřetelně vidět i na pár metrů ale nijak potmě neruší. Je řízený frekvencí sítě a seřizovat vyžaduje tak 1x do roka (o pár minut).
Na Internetu je i dneska nabídka takových budíků hafo i s jinou barvou displeje.
Nevím, zda se ještě seženou, ale máme radiobudík SilverCrest IAN 273366. Ten svítí stále. Ale upozorňuji na to, že je možné, že vás bude to svícení v noci rušit. Já někdy, už před 40-ti lety, upravovat ty první digitílní hodiny, koupené tehdy v Rusku. Právě aby nesvítily stále, ale pouze na tačítko, které jsem měl u postele a budík měl na skříňce před postelemi. A je tam a funguje dodnes.
Ak to ma svietit = musi to mat trvale napajanie zo zasuvky. Napr Sencor predava take budiky, pripadne kombinovane s radiom, kupite to v Planeo elektro.
Mám v ložnici tyhle, na nízký jas je to na noční stolek akorát, jen ve dne to zas není prakticky vidět. Používám jen jako hodiny, budík mám na mobilu a hodinkách. A mají DCF77 (automatické nastavení času). budiky.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.