Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální hodiny

Od: mike® odpovědí: 6 změna:
Zdravím Vás. Poraďte prosím nějaké malé digitální hodiny do ložnice. Jde mi o to abych v noci nemusel mačkat tlačítko Snooze aby se ty co máme rozsvítily ale aby to svítilo pořád. Děkuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

edudant
hodnocení

6x
Já mám digitální hodiny řízené rádiovým signálem a s projekcí na strop. Na strop se promítá čas a teplota v místnosti. Displej na hodinách se dá upravit do několika barev a upravit jas. Jiné už bych nechtěl, čas mám v noci neustále nad hlavou a nijak to neoslňuje. Na strop svítí pouze červeně a číslice jsou pěkně ostré. Fotka se bohužel otočila do boku.
Digitální hodiny

hodnocení

2x

Před cca 30 lety jsem koupil od Vitnamců radiobudík. Funguje dodnes, i když už ho na buzení nepoužívám. Červený displej (číslice 15 mm) je zřetelně vidět i na pár metrů ale nijak potmě neruší. Je řízený frekvencí sítě a seřizovat vyžaduje tak 1x do roka (o pár minut).

Na Internetu je i dneska nabídka takových budíků hafo i s jinou barvou displeje.

doplněno 08.04.22 09:24:

Mně by se líbil třeba tenhle.

hodnocení

1x

Nevím, zda se ještě seženou, ale máme radiobudík SilverCrest IAN 273366. Ten svítí stále. Ale upozorňuji na to, že je možné, že vás bude to svícení v noci rušit. Já někdy, už před 40-ti lety, upravovat ty první digitílní hodiny, koupené tehdy v Rusku. Právě aby nesvítily stále, ale pouze na tačítko, které jsem měl u postele a budík měl na skříňce před postelemi. A je tam a funguje dodnes. *smich*

skrblik.cz/...

hodnocení

1x

Ak to ma svietit = musi to mat trvale napajanie zo zasuvky. Napr Sencor predava take budiky, pripadne kombinovane s radiom, kupite to v Planeo elektro.

hodnocení

1x
Mám v ložnici tyhle, na nízký jas je to na noční stolek akorát, jen ve dne to zas není prakticky vidět. Používám jen jako hodiny, budík mám na mobilu a hodinkách.
A mají DCF77 (automatické nastavení času).
budiky.heureka.cz/...

hodnocení

0x
S projekcí ... meteoshop.cz/...
Můžete si vybrat, používám taky od nich, s projekcí na strop...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]