Nejste přihlášen/a.
Vážení,
chtěl bych se z zeptat. Sestra si koupila telefon v ČR, já si koupil ten stejný telefon z německého Sony.de, jelikož ho v česku nikdo něměl na skladě. Sestře se již před dvěma dny telefon aktualizoval na Android 12. Já aktualizaci ještě nemám k dispozici. To je dáno tím, že jsem ho kupoval z německa? V každé zemi se aktualizace uvolňuje jindy?
Předem děkuji
Aktualizace se uvolňují vždy postupně - pro jiné země tak, čr je bohužel obvykle na chvostu. Ale dokonce i dva mobily ze stejného obchodu a země můžou mít jinou dostupnost fw. Operátoři mívají fw se zpožděním svůj, někdy dokonce oproti volné distribuci nikdy nevyjde.Mimochodem, kam tak spěcháš? Některé appky obecně u nového androidu můžou mít problémy. Občas zaskřípe i fw samotný, u přechodu na vyšší verzi androidu osobně vždy chvíli čekám na případné negativní zkušenosti ostatních majitelů. Mnohokrát se vyplatilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.