Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikácia s senzorom na bluetooth tlačítko

Od: dejvo odpovědí: 5 změna:

Dobrý deň potreboval by som poradiť nejakú aplikáciu na telefón ktorá by umožňovala po stlačení bluetooth tlačítka spustiť nejaký alarm alebo nejaké upozornenie. Potreboval by som to pre seniora ktorý býva so mnou. Chec by som aby to fungovalo nejako že keď to stlačí tak mi niečo pípne alebo sa nejaký zvuk spustí na telefóne a budem môcť prísť za ním. Budem vďačný za všetky rady a odpovede, ďakuejm. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejvo
hodnocení

Ďakujem veľmi pekne

V každej appke je viacero možností vybrať si spôsob signalizácie, priradenie konkrétnemu tlačidlo a pod.
Nainštalovať, skúšať, vybrať...

olinl
hodnocení

0x

Šlo by pro přivolání použít i bezdrátový zvonek, např. Zvonek bezdrátový/... Některé telefony mají i SOS tlačítko s přednastaveným tel. číslem na které se dotyčný dovolá, případně GPS GSM SOS tlačí/...

josef812
hodnocení

0x

Taky jsem dlouho vybíral sos tlačítko, tak se rád podělím o zkušenost. Je strašně těžký se v tom vyznat, kamarád mi poslal odkaz na tutum.cz, tam to maj docela dobře popsaný s funkcema i nevýhodama, takže jsem nakonec vybral tam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]