Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG GT505-sparovani s pocitacem

Od: leobogsu* odpovědí: 4 změna:

Dobry vecer.Prosim,proc mi nejde sparovat mobil LG GT505 s pocitacem? Blutucka zapnute-dam vyhledavani v mobilu-a pocitac mi to nenajde...Poradite...Dekuji.

doplněno 10.04.10 21:01:

Este k te otazce... Mam vse zapnute jak ma byt-na muj mobil NOKIA 6300 STAHUJI MP3 upa normalne,ale ten LG mi ukazuje v nastaveni-VYHLEDAVANI ZARIZENI-NENACHAZI TO TEN POCITAC...!

doplněno 10.04.10 21:04:

A PROSIM JESTE - KDYZ SI Z POCITACE STAHNU MP3 NA MUJ MOBIL,TAK TO PRES BLUTUCKO UPA NORMALNE STAHUJE NA TEN LG GT505!? V CEM JE CHYBA?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

0x

Na počítači máte BT zapnuté?

leobogsu*
hodnocení

Este k te otazce... Mam vse zapnute jak ma byt-na muj mobil NOKIA 6300 STAHUJI MP3 upa normalne,ale ten LG mi ukazuje v nastaveni-VYHLEDAVANI ZARIZENI-NENACHAZI TO TEN POCITAC...!
doplněno 10.04.10 21:04:
A PROSIM JESTE - KDYZ SI Z POCITACE STAHNU MP3 NA MUJ MOBIL,TAK TO PRES BLUTUCKO UPA NORMALNE STAHUJE NA TEN LG GT505!? V CEM JE CHYBA?

papene*
hodnocení

0x

A máš nastavenou viditelnost telefonu?

pepyk93*
hodnocení

0x

Koukněte do nastavení bluetooth v mobilu nebo v PC,jestli tam náhodou někde není nastaveno na hodnotu SKRYTÝ. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]