Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záloha zpráv a poznámek z mobilu LG KG 110

Od: pepyk93* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověd.

Znáte někdo nějaký zaručený způsob,jak zálohovat zprávy (přijaté,odeslané) a poznámky z telefonu LG KG 110? Je to takový už starší telefon.

mobilmania.cz/...

Bluetooth ani infraport bohužel nemá.

Před pár minutami jsem se dočetl na Mobilmánii,že má i USB konektor (to jsem nevěděl tři roky *smich* ).Samozřejmě,že v balení žádný kabel ani CD nebylo.Dal by se ještě dneska ten USB kabel k tomuto staršímu mobil koupit nebo už se neprodává? Kdyby se mi poštěstilo koupit ten daný USB kabel,bylo by potřeba ještě instalovat nějaký ovládací program do PC? Znovu podotýkám,že jsem k mobilu v balení žádné přiložené CD neměl.Nebo jenom stačí připoijt USB do PC a mobilu a zálohovat?

Věděl by ještě někdo jiný zaručený způsob,jak zálohovat zprávy a poznámky jiným způsobem než přes bluetooth,infraport a USB?

Děkuji za každou radu a snahu o pomoc. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Dobrý den,

jak již píšete, jinak, než prostřednictvím kabelu to nepůjde, ale mám obavy, že to nepůjde ani s tím kabelem, protože tyto funkce jsou(v té době byly) jen u telefonů vyšší třídy.

Já osobně bych to nějak moc nehrotil- poznámky bych si přepsal do nového telefonu, a SMS bych si zkopíroval z paměti telefonu na SIM, und ist das *smich*

pepyk93*
hodnocení

Děkuji za odpověď. :)

Také si myslím,že ten kabel mi bude k ničemu i kdyby se mi ho náhodou podařio koupit.

Těch poznámek mám v tom mobilu asi 20,navíc docela krátkých,protože to LG moc dlouhé poznámky nepodporuje.

U těch zpráv to bude větší problém.Můžete mi prosím ještě napsat,jak je zkopírovat na tu SIM kartu? Myslím si,že jsem to tam ve volbách právě nikde neviděl...:(*zed*

Na SIM kartu se u toho LG ukládají SMS (max. 10),pokud je paměť na SMS plná (má kapacitu myslím 250 SMS).Ale jak dostat na tu SIMku všech 240 SMS uložených v telefonu? *nevi*

Děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]