Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telegram negunguje

Od: dt odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

potřebuji se zeptat, zda by někdo uměl poradit- chrěla jsem si zřídit Telegram.Nainstalovala jsem si z Google play obchodu, čekala na potvrzovací pin v sms a nic.Za 24 hodin zkusila znovu a kod na přihlášení stále nepřichází...

Zkusila jsem nainstalovat ten šedá Telegram, který je v českém jazyce a ten pro změnu asi po 10 mibutách sledovaní přestává reagovat a tak jsem ho už po několikáté muse odinstalovat.

Můžete mi prosím poradit, v čem by mohl být problém?

Děkuji za vaše odoovědi

dt

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

2x
Zajímavé, ze zvědavosti jsem teď zkusil Telegram Fz- LLC nainstalovat a kód v SMS mě přišel během 5ti vteřin. Tak fakt nemám s čím poradit.
dt
hodnocení

Tak to fakt nevím, když dám instalovat v češtině,kód mi přijde hned a tady nic, ještě mě napadlo, jestli se to neukládá někam do spamu?

karel556*

Zkuste se podívat ve zprávách sms do kolonky Spam a zablokované konverzace nebo Nastavení (SMS zpráv).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]