Tak ji jednou za cca 4 měsíce nabij... Možná, že i po 3 měsících. Podle vybití. Podívej se, aby nebyla vybitá úplně... Když budeš mít štěstí, tak nějakou dobu vydrží, baterie má zpravidla určitý počet cyklů, tak by mohla vydržet delší období...
olinl
..přesně-jednou za čas dobít baterii a doporučuje se jen na 40%. V dnešní době chytrých telefonů ty navigace ustupují.
Navigací jsem už měl několik a používám je poměrně často. Baterie vydržely průměrně 2 roky, pak šly do háje. Pokud ale používáte navigaci v autě, není výdrž podstatná, protože je zařízení napájené a průběžně dobíjené z palubní sítě. Já pužívám navigaci i jako turistickou a to už slabá baterie problém je, takže jsem si vyrobil "power banku".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.