Nejste přihlášen/a.
Dobry den všem.mam dotaz a nevim jak se rozhodnout prodala jsem po netu pani pristroj za 300 na parky byl jednou použit jinek ve skrince vše jsem ješte vyčistila vyzkoušela fungoval po tydnu se ozvala že chce penize zpatky rychle a i poštovne .Že novy neni poslal mi fotky na sluničku aby tam byl videt nejakej nevim co pak psalal znova že nefunguje že do to hodi do polenice presto chce penize za vyrobek za poštu a ješte zaplatit naklady že pošle zpatky-pak teda pslaa že ho vyhodi ale že penize chce tak se ptak co byste dělali na mém miste?jo jinak to bylo na fotkách kupovala co tam bylo vyfoceno mobilem ješte vyčetla že jsem tam nedala bublinky spotřebovala jsme celou lepenku balicí papir vše plus chtela zasilkovnu bydlim v male vesnici takže to vylšo nejmi na stovku me naklady a kdovi co stim ona mohla dělat normalne fungoval a novej byl take a jestli byl nekde škrabaneček nebo neco na prosvitnem slunci prodala jsem tolika lidem ruzne veci a nikdo nic neměl jak na to reagovat?fotky videla prijet si nechtěla a ted chce penize i za poštu i snad zaplatit naklady aby to poslala zpatky rano pslaa že je to smejd večer že nefunguje že tam chybi neco na vajička nevim tam je na parky na vajička tam nic nepišou ani nic nebylo .Nevim jak na ni reagovat a co dělat?Děkuju moc Ilona
No, žalovat vás za to asi nebude, za ty 3 stovky by se jí to nevyplatilo. Pokud máte čisté svědomí, tak bych jí napsal, že jste přístroj poslala funkční, na párky a ne na vajíčka, a že na další komunikaci už nebudete reagovat. No, a tím by to asi mohlo skončit, ne. A nebo bych už vůbec nereagoval. Ale jestli si s ní chcete nekonečně dopisovat, je to už jen a jen na vás. Přeji krásný víkend plný úsměvů!
...a když ho vrátí, napište jí, že v balíčku byla zabalená dlažební kostka a že proto žádné peníze vracet nebudete a že naopak oznámíte pokus o podvod .
Kdysi jsem měla problém s pánem, sice šlo o 250,- Kč, ale co, i ty mu byly dobré. Tak jsem mu napsala,že to hlásím na policii jako pokus o podvod a hned byl klid. Vím, že by se s tím nikdo nezabýval, ale zabralo to.
@lucznik: A v cem spociva ten pokus o podvod, co by se hlasil PCR, respektive by se tim nekdo strasil? Zbozi odeslo, penize tazatelka ma, tak kde je ten podvod?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.