Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám otázku: Objednal jsem si repasovaný iPhone 7. Bude to můj první iPhone a nechci kupovat žádnou bombu za 15k. když iOS můžu vykoušet na levnějším telefonu. Budu potřebovat nabíječku přesně od výrobce, (apple) nebo mi bude stačit 5W nabíječka od mého Android telefonu?
0x
K tvé nynější nabíječce (pokud má odpojitelnou šňůru a velký ! OBDÉLNÍKOVÝ ! USB konektor) můžeš použít i datový kabel s magnetickým přichytáváním + třemi konektory: pro iPhon, malé klasické USB (mikro B) a malé oválné USB (konektor C). Má to i podsvětlení toho magnetického konektoru-tedy víš, že jde "elektrika"do telefonu, výhoda i v noci.. Hishell 4in1 Magn/... . Prodává se více druhů i s úhlovým konektorem (tím ale jen nabíjíš) Joyroom 3v1 magne/... U tohoto systému je dobré, že nemusíš neustále ošoupávat připojovací konektor v telefonu, nevýhoda je, že zastrčený konektorek trčí 4 mm z mobilu a při zapůjčení cizí nabíječky se konektorek musí vytáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.