Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je skutečná velikost Tv

Od: jaraz® odpovědí: 5 změna:

Rozhodli jsme se zakoupit novou TV (např.LG OLED 55B1) ,všude najdu velikost obrazovky, což však neřeší velikost Tv prijímače - mám mezeru v nábytkové stěně ( to víte senioři) 115 cm. Kde se dozvím,jaká Tv se tam skutečně vejde? Teď máme Samsung, uhl. asi 115 a kolem je místo (25 cm) na větší. Díváme se z 3,5 metru.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Asi špatně hledáte...

Rozměry - TV bez stojanu (Š x V x H) 1228 x 706 x 46,9 mm

Rozměry - TV + stojan (Š x v x H) 1228 x 744 x 246 mm

Takže do 115cm mezery se Vám tato TV nevejde v žádném případě.

re4zon
hodnocení

2x
Na strankach vyrobce nebo i na vetsine eshopu pisou rozmery.. zrovna tahle ma 1228mm. 55 tam nedate zadnou, 50 nekterou asi ano.

hodnocení

2x

123 x 70,5 cm. :-D Je tady hned vedle mě. Teda ta LG OLED 55B1. Tákže ta se vám tam nevejde .*nene*

hodnocení

0x

1) co vám brání se podívat na web nějakého obchodníka, například Datart. A neříkejte, že to tam není, teď jsem to tam viděl.

2) co vám brání si to spočítat? Poměr stran obrazovky je známý, takže Pythagorova věta a potom přípá úměra. Základní škola. A k tomu samozřejmě nějaký centimetr navíc na rámeček.

hodnocení

Díky všem,opravdu jsem špatně hledal. Takže jdu hledat nějakou menší .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]