Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem si Xtreamer prodigy jen z takových vědeckých důvodů, když ho zapnu a pokusím se na něm načíst jakoukouliv stránku na internetu napíše to že se stránka nemohla načíst a že mám zkontrolovat SSL, dle mého je to tím že je na zařízení hodně zastaralý čas (je tam prvního ledna, jako u většiny zařízení když je restartujete do továrního nastavení). Bohužel jsem ale nikde v nastavení nenašel jak manuálně nastavit čas, jde tam pouze změnit časové pásmo. Má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Hmm , TLS bez správného času fugnovat nebude správně. Bude to hlásit špatný čas (ale někde to jde potlačit- je to informační hláška- na funkčnost nemá vliv) Ale problém je že v nějakém zabakelitovém BazmekOK to asi jentak nenastavíš.
Mooožná by šlo udělat SSL MITM, ale myslím že je to marné, když se to zasekne na chybném certifikátu/datu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.