Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Realme 8i vyzvánění hlasitost

Od: karbanatek® odpovědí: 7 změna:

Zdravím , nemůžu najít v mobilu nastavení hlasitost vyzvánení jde mi o to aby vyzvánění od samého začátku bylo stejně hlasité , teď mám od minima po maximum a tohle nechci. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prej

app. Telefón>3 bodky(vpravo hore)>Nastavenia>Telefónne účty>Prichádzajúci hovor>Zvyšovanie hlasitosti zvonenia (deaktivovať prepínač)

hodnocení

Děkuji za odpověď , bohužel to tam nemám realme 8i 4gb 64 ram .

Realme 8i vyzvánění hlasitost

Žena má taky Realme 8i ale bohužel sem v práci (12-ka noční)

Tak pokud vám někdo z rádců do zítřka odpoledne neodpoví, nebo nepříjdete na to sam(a), tak se jí kouknu do telefónu kde to je.

Teda pokud mi dovolí hrabat se v jeji mobilu:-D

hodnocení

Děkuji , bohužel zatím jsem na to nepřišel . Možná tahle funkce zde chybí . V Motorole jsem to měl .

hodnocení

0x

Tak sem se na noční nudil*smich*

V mém tel. ( POCO X3. andr.11) to mám takhle.

Kontakty / 3 tečky / Nastavení / Účty pro volání / Nastavení příchozího hovoru / Zvyšování hlasitosti hovorů / posunout zatržítko na vyp.

hodnocení

Děkuji za odpověď , viz foto já tam na svém mobilu nic nemám.

Tak bohužel, nepomůžu. Ženě sem prolezl mobil horem dolem a taky nenašel. Možná že to tam někde je ale dobře schované

No ale co sem se dočetl, tak prý jsou na to nějaké aplikace (ale nemám vyzkoušeno)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]