Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesilovač 5,0

Od: bodo* odpovědí: 8 změna:

Zdravím.Dostal jsem jako dárek zesilovač 5,0 2x120w a 3x50w.Chápu zprávně,že přední 2x120w běží ve stereomódu a zadní 3x 50w jsou mono?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud je to zesilovač pětikanálový, tak zesiluje samostatně pět kanálů, žádné mono či stereo, prostě pět zesilovačů v jednom. Jak je použijete je na vás.

bodo*
hodnocení

Chápu,ale proč má teda funkci balance.To je pak mrtvý knoflík?

Bez udání přesného typu zesilovače je to jen hádání :)

Není to mrtvý knoflík. Umožňuje nezávisle na poloze regulátoru hlasitosti regulovat zesílení pravých a levých reproduktorů.

jano123
hodnocení

0x

Treba vyskúšať. Ja si myslím, možno sa mýlim, že balance bude regulovať

výstup 2x 120W, a tie ďalšie budú zadné. Može byť aj tak, že reguluje všetky.

Ak nemáte k tomu bedne minimalne výkonu zosilňovača, tak tam bude problem.

Dá sa to ešte, vyskúšať tzv. náhradnou záťažov, ale bez vybavenia vč. merania

to neurobíte...*poctar*

bodo*
hodnocení

Bedny mám:bopředu 300w dozadu 100w.Vše v rms výkonu.Pzkouším a dám vědět.Zatím děkuju.

jirib
Hlavně,aby jsi tam pouštěl zvuk v 5-ti kanálech...né písničky nahráté ve stereu.
Na hudbu mám stereo Mark 2.
Na prostorový zvuk kino 5.1.
Bedny přepínám relátkama.

bodo*
hodnocení

Ten zesilovač nemá vstup kina5,0 jen2xcinch.a výstup pro propojení s dalším zařízením.Jde do něj zdroj z pětimixu a bude jako koncový.Kopili mi ho,protože sem si udělal 5 beden a hrál jsem jen stereo na dvě.Proto mně to zajímá.Živila to domovina 2x150 w co jsme postavili s kamarádem,ale na 5tikanál jsme si prostě netroufli.Když jsme jako kluci blbli s kapelou,tak jsme stavěli ještě lampovky podle poučky,že když to má trochu hrát,musí to bejt velký jak stůl,těžký jako kráva a hřát jak kamna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]