Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásuvkový časovač

Od: rene odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký časovač do zásuvky, který by vypnul spotřebič například po 5 minutách chodu,ale pokud by například čerpadlo fungovalo jen 4 minuty vícekrát za den, časovač by nereagoval.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neviděl jsem to v zásuvkovém provedení, ale ůspěšně používám u čerpadla tzv. multifunkční časové relé na din lištu. Já mám ale výhodu, že mám čerpadlo spínané 3f stykačem, takže jsem nemusel řešit max, proud, to vy asi musíte.

gme.cz/...

danecek*
hodnocení

0x

Já bych si sestavil nějakou kombinaci stykače a schodišťového automatu, Při použití vhodných strojků se to vleze i do malé krabičky. Hotový výrobek budeš asi těžko hledat.

hodnocení

0x

Doplnte viac info, aky problem presne riesite, aky je spotrebic, jeho prikon, druh, aky podnet spotrebic zapina ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]