Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva telefóny + dvě rychlonabíječky

Od: juraja® odpovědí: 4 změna:

Zdravím rádcové.

Můžu touto rychlonabíječkou (obr. 1 ), nabíjet mobil, který má v základní výbavě tuto rychlonabíječku (obr. 2).

Nestane se nic?

Dva telefóny + dvě rychlonabíječky
Dva telefóny + dvě rychlonabíječky #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Můžete.
Obecně můžete libovolné USB zařízení nabíjet libovolným USB adaptérem. Na maximálním napětí se "domluví" a proud si zařízení vezme dle potřeby.
hodnocení

Dík za uklidnění, nechtěl sem ženě hned odpálit novej mobil.

Já když připojím svůj mobil, na tu originál nabíječku (obr.1).tak na něm můžu pomalu smažit vajíčka.

Tak sem mnel strach, co to udělá s jejím:-D

Nejspíš máte ve svém mobilu nastavené rychlonabijeni, pokud se moc zahřívá. To se dá v nastavení vypnout a nabíjet nižším výkonem, prodlouží se životnost baterie.
hodnocení

Jo, tuhle fičuru sem už dávno vypnul, sice sem měl mobil nabitej za třičtvrtě hodiny, ale zase jen na 80%, no a zas při 50% to na mne řvalo Nabij mne,nabij mne*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]