Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Powerbanka 80000 mAh a více 1000KČ

Od: kasper® odpovědí: 7 změna:

zdravím,

dá se sehnat Powerbanka 80000 mAh a více za 1000KČ

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kvalitní powerbanka s 80000mAh bude stát více jak 5tisíc. Za 1000kč to bude nějaká čína s reálnou kapacitou okolo 10000mAh

hodnocení

dobrá mohl by jstem některou poradit

hodnocení

0x

Dá se koupit jakýkoliv akumulátor. Když si zajdeš do prodejny autodílů, tak tam určitě budou mít olověný akumulátor s kapacitou kolem 80Ah (což je tvých 80 000 mAh). Můžeš si zkusit takovou "powerbanku" potěžkat a zeptat se na její cenu.

To moje srovnání není přesné, protože powerbanka má asi pouze 5V a akumulátor do auta má 12V, ale pro tvoji představu o hmotnosti takové power banky to postačí.

mets
Ta powerbanka bude mít tak 1.5-2kg a ten akumulátor do auta 18-20kg takže nevím kčemu to bude tazateli?

Ani já nevím k čemu to tazateli bude. Ale je to pro představu kolik je asi 80Ah. Takže pokud má powerbanka 1,5 až 2kg a autobaterie, tak nějak nehraje ten poměr hmotnosti a kapacity. Že je obalu nalepený štítek s hodnotou 80 000mAh ještě neznamená, že tam taková kapacita opravdu je.

Samo že vím, že v power bance jsou jiné druhy akumulátorů. Ale stejně tak to může porovnat s jakoukoliv baterií k aku-nářadí. Cena akumulátoru rozhodně nebude do 1000Kč a kapacita taky nebude 80Ah.

krtek6
hodnocení

0x

a na co ti bude 80tis mAh?...co s tím chceš jako nabíjet?...já mám 20tis a už to je mazec..ale já to mám primárně jako Jump starter na auto s alternativní doplňkovou funkcí powerbanky

hodnocení

0x

Doporučuji autobaterii 12V 80Ah a k ní autonabíječku do /....

Autonabíječku vykuchat a připojit k autobaterii.

Nebude to asi moc na nošení v kapse, ale splní se tvůj sen.

Existuje i adaptér: zásuvka k autobat/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]