Nejste přihlášen/a.
Malý dotaz na rádce.znalce MT. Je lepší pořídit tvrzené sklo nebo pořádné pouzdro (třeba kniha nebo jako "návlek") případně oboje. Doposud jsem na Samsungáči J3 měl jen kožené (spíše koženkové pozdrou do kterého se MT zasunul ) za těch cca5 let LCD OK jen malinká prasklinka dole u jednoho dialogového tlačítka v pravém spodním rohu.
To je těžký. Přítelkyně si na nový mobil připlatila nějaký panzerglass, za sedm stovek a rozsypalo se to po dvou měsících. Já jdu cestou odolných mobilů. Xcover 2, potom cat s30, momentálně DOOGEE, všechny stále drží, měním je pouze kvůli softu. Chovám se k nim, jak hovado, padají, válí se v prachu, nehledím, kam je položím...
No, bohužel. Ten X cover nechtěl komunikovat s robotem, bo nižší verze androidu, proto jsem koupil cat. Ten po letech nechtěl mluvit s novýma kamerama, stejný problém. A zatím jsem nepřišel na to, jak android 4 nahradit sedmičkou a dále desítkou. Nečínské šmejdy to umí? Které, doporučíte nějaké? Irobot chce android sedm a výše, kamery android 10 a výše...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.