Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvrzené sklo nebo pouzdro

Od: diesel® odpovědí: 8 změna:

Malý dotaz na rádce.znalce MT. Je lepší pořídit tvrzené sklo nebo pořádné pouzdro (třeba kniha nebo jako "návlek") případně oboje. Doposud jsem na Samsungáči J3 měl jen kožené (spíše koženkové pozdrou do kterého se MT zasunul ) za těch cca5 let LCD OK jen malinká prasklinka dole u jednoho dialogového tlačítka v pravém spodním rohu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

3x
Sklo urcite, otazka par korun. Pouzdro dle vkusu. A moc nechapu otazku, jak muze byt neco lepsi? To zalezi na kazdem jak s tim zachazi, jak se mu to drzi v ruce, jestli chce pouzdro otvirat.. nejlepsi z hlediska zivotnosti je samozrejme co nejlepsi sklo + flip pouzdro s certifikaci na pad, ale z telefonu je pak 3x tak velka cihla. A zas se v tom muze prehrivat.

hodnocení

3x
Osobně koženkové flip pouzdro + fólie na sklo. Za 10 let po mnoha a mnoha pádech z různých výšek na různé povrchy ani jednou prasklý display. Vždy to max. odneslo poudro.
A na druhé straně spousta kolegů, co razí tvrzené sklo nebo bez ochrany, tak prakticky všichni mají různě velké pavouky na mobilech..

hodnocení

2x
Já používám sklo v kombinaci se silikonovým obalem (na záda a boky telefonu). Dva a půl roku intenzivního používání při práci a mobil je po sundání skla a obalu pořád jako nový (sklo jsem měnil asi pětkrát po pádech či ťuknutích).
Nemám rád když musím mobil vytahovat z nějakého pouzdra, abych se podíval na displej.

hodnocení

1x

To je těžký. Přítelkyně si na nový mobil připlatila nějaký panzerglass, za sedm stovek a rozsypalo se to po dvou měsících. Já jdu cestou odolných mobilů. Xcover 2, potom cat s30, momentálně DOOGEE, všechny stále drží, měním je pouze kvůli softu. Chovám se k nim, jak hovado, padají, válí se v prachu, nehledím, kam je položím...

re4zon
Jo, kvuli softu. Prave protoze jsou to nepouzitelne cinske kramy s odladenosti na urovni nula. A jestli to mas jen na telefonovani, tak muzes mit rovnou nokii 3310, ta vydrzi jeste vic.

No, bohužel. Ten X cover nechtěl komunikovat s robotem, bo nižší verze androidu, proto jsem koupil cat. Ten po letech nechtěl mluvit s novýma kamerama, stejný problém. A zatím jsem nepřišel na to, jak android 4 nahradit sedmičkou a dále desítkou. Nečínské šmejdy to umí? Které, doporučíte nějaké? Irobot chce android sedm a výše, kamery android 10 a výše...

hodnocení

0x

Určitě gelovou ochranu, nic lepšího pro ochranu displeje není. Nalepí vám to v prodejně telefonů.

hodnocení

0x
Pořidte si odolný telefon který je voděodolný + ochranné sklo. Čistění takového mobilu je pak velmi jednoduché, při mytí rukou nebo nádobí jednou za čas umyju i telefon. Pouzdro snad jedině takové které půjde prát v pračce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]