Ahoj, nevíte někdo o nějakých dobrých chytrých hodinkách nebo fitness náramku do 1000 Kč? Nedávno jsem si jeden koupila a nefunguje skoro vůbec. Ukazuje špatně čas, jsou tam špatné údaje o mém spánku, píše mi to že jsem ušla strašně moc kroků i když jsem byla jenom doma, atd. Prostě hrůza. Chci si koupit nějaké nové, ale co jsem tak našla, skoro všechny hodinky mají špatné hodnocení, nebo jejich aplikace mají špatné hodnocení, protože špatně fungují. Poradíte nějaké dobré hodinky s aplikací, která správně funguje? Děkuji za odpovědi.
Adélo, máte nesplnitelné požadavky. Kvalitní, dobré hodinky za minimum peněz. Připlaťte si a za minimum koupít náramek od Garmina, výhodou je výdrž baterie 12 měsíců, měnila jsem za 15 měsíců v hodnotě 60,- Kč. Nesundávala jsem ani do sprchy, do bazénu.
Zde jsou jedny dětské, pokud vám bude stačit rozměr řemínku a nebo si dohledejte dospělácké Garmin Vivofit4 od 1700,- Kč
Vyplatí se připlatit. Lepší materiály, lepší funkčnost, menší váha, a taky pro to, že dražší mívají reflexní displej, který je čitelný nonstop za jakéhokoli světla, oproti tomu levné mají obyč podsvícený displej na kterém není vidět z principu bez podsvícení nic, na sluníčku i s podsvícením nic, trvá to, než hodinky pochopí, že chcete zobrazit, svíté to chvilku kvuli baterce a ta stejně nevydrží tak dlouho atp.
Jestli chcete základní funkce a spolehlivost za málo peněz, koukněte na Amazfit Bip. Pravda, do 1000 Kč se nevejdou, ale ta brutální výdrž se vyplatí. Pokud jsou tedy ještě k dostání. Můj starší model vydrží 4 týdny, dcera má novější a podle mého pod dva týdny rozhodně nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.