Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je pravda co se říká o i-phone?

Od: ajulkaa* odpovědí: 7 změna:

Je pravda co se říká o novém mobilu i-phone? Chtěla bych si ho pořídit ale kámoška mi řekla že je prej anglicky. Jenom si to chci ověřit jestli je to pravda, protože nechci zbytečně utrácet moje veliké úspory. Děkuju za odpovědi.

Když už, tak bych ty peníze utratila na za kotě egyptské mau :D

PS: Poradil by mi někdo kde mám sehnat nějakou chovatelskou stanici kde by je měli?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

1x

je i v češtině

ajulkaa*
09.04.10 21:12
hodnocení

díky

hodnocení

1x

chovatelské stanice hledej tu:

google.sk/...

nebo tu google.sk/...

nebo si napiš do vyhledavače Mau případně chovatelská stanice mau a podobně... na těch odkazech, které si otevřeš,jsou většinou emailové i poštovní adresy a telefonní čísla, tak je kontaktuj...

doplněno 10.04.10 07:30:

nevím, co vše chceš s telefonem dělat, ale na klábosení s kamoškou a pár SMS a fotek, případně MP3 je škoda utrácet za iPhone. To dnes umí pomalu každý novější telefon.

hodnocení

1x

Zajímalo by mě vůbec na co ten iphone vlastně je . . .? Víte třeba kolik stojí připojení k internetu resp. hodina prohlížení . . . Kdyžtak napište, Asi to bude podle tarifu operátora. Není to spíš jen o tahání peněz z lidí, co si myslí, že si koupí něco víc než telefon? Měl jsem N6230I a uměla mp3, video, rozšířitelnou paměť,dělání obrázků a pod . . . . není to zas tak málo.

antynka*
hodnocení

0x

iPhone je super telefon, ale bez datového tarifu nemá cenu si ho pořizovat - pak by jste ho nevyužila a stačil by obyčejný levnější telefon. A je v češtině. Kdo nevykoušel, nepochopí jeho přednosti...

doplněno 10.04.10 10:20:

Ještě musím doplnit -zjistětě si, co všechno iPhone umí a jak moc to budete využívat, protože pokud to chcete jen na okrasu tak jsou to vyhozené peníze... Existuje spousta aplikací, které lze do iPhonu naisntalovat jen tak namátkou taková krásná blbinka, kterou tam lze pořídit - umí to hlídat fáze spánku a vzbudí vás v době, kdy nejste v hlubokém spánku. Dále třeba umí nahradit chůvičku (pro miminka) a spoustu dalších blbinek i užitečných věcí *smich* Některé aplikace jsou placené, jiné zdarma :)

haniczka*
hodnocení

0x

když už se to tu řeší zrovna zvazuju take koupit iphonu ale premyslim zda koupit ted 3GS a nebo si pockat na ten 4g ale nejak sem se nedocetla nikde od kdy by se mel prodavat, predstaveni by melo byt v cervnu.nebo to se zacne prodavat?nebo se letos ukaze a bude se prodavat az zarok jako tomu bylo predtim

arimas*
hodnocení

0x

Nedam na iphone dopustit .. drive jsem pouzivala nokiu a uz se k ni nehodlam vracet . vsichni me odrazovali, dokonce i prodavac mi vnucoval nokii pul hodiny mi tam vtloukal do hlavy jak je nokia sto krat lepsi nez iphone .. nechala jsem ho domluvit podekovala jsem mu a rekla at mi hezky ten iphone zabali ze si jeden vemu!

mam 3g a nedam bez nej ani ranu. lepsi telefon jsem nikdy nemela .. je uzasne jednoduchej a hlavne prehlednej. hlavne me bavi v noci kdyz nemuzu spat prohlizet vsechny ty uzasne zbytecne aplikace v apple store a sem tam si nejakou poridit *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]