Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Melodie z notebooku

Od: petrmachacek odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer.

Mám již nějakou dobu notebook, není nějak starý ale pro změnu není ani nový.. Je to Hp ProBook 4530s.

Dneska večer od 19:00 jsem přišel ke stolu že si ho zapnu a ještě před tím než jsem tak učinil tak se z něho ozvala melodie na styl písně ,,Třpyť se, třpyť se, hvězdičko. Zahrálo to jen kousek, nevěděl jsem co by s tím mohlo být, tak jsem to ignoroval, když jsem notebooku zapl, tak se to ozvalo znova a začalo to hrát cca každých pět minut, prohledal jsem celý byt, ale nejvíc to šlo slyšet od notebooku, tak jsem ho odpojil a nechal ho odpojený, po cca 20 minutách jsem ho zapojil a do teď nic nehrálo, ale i tak se vás ptám, zda by jste nevěděli, co to způsobuje a nebo o co konkrétně jde.

Přidávám video kde jde slyšet daná melodie, které jsem posílal kamarádovi.

Předem moc děkuji za odpovědi.

Petr Macháček

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já hvězdičku neznám. A viděl to video kamarád nebo taky mu nepřišel odkaz?

petrmachacek
hodnocení

Video viděl a dokonce jsme spolu volali a danou melodii slyšel několikrát během hovoru, jenže jsme do teď nepřišli na to, co to je.

petrmachacek
hodnocení

Zde máte odkaz

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]