Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Mám již nějakou dobu notebook, není nějak starý ale pro změnu není ani nový.. Je to Hp ProBook 4530s.
Dneska večer od 19:00 jsem přišel ke stolu že si ho zapnu a ještě před tím než jsem tak učinil tak se z něho ozvala melodie na styl písně ,,Třpyť se, třpyť se, hvězdičko. Zahrálo to jen kousek, nevěděl jsem co by s tím mohlo být, tak jsem to ignoroval, když jsem notebooku zapl, tak se to ozvalo znova a začalo to hrát cca každých pět minut, prohledal jsem celý byt, ale nejvíc to šlo slyšet od notebooku, tak jsem ho odpojil a nechal ho odpojený, po cca 20 minutách jsem ho zapojil a do teď nic nehrálo, ale i tak se vás ptám, zda by jste nevěděli, co to způsobuje a nebo o co konkrétně jde.
Přidávám video kde jde slyšet daná melodie, které jsem posílal kamarádovi.
Předem moc děkuji za odpovědi.
Petr Macháček
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.