Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování videa

Od: bohunastoupovka odpovědí: 8 změna:

Zdravím, prosím potřeboval bych poradit jakým nejlepším způsobem stahovat videoklipy z Youtubu? Kdysi mě tady někdo poradil to stahovat přes www.onlinevideoconverter.com , tehdy mě to šlo, ale nyní už to nejde. Existuje nějaký jiný podobný takto dobrý stahovací server? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ve Firefoxu používám doplněk "Easy Youtube Video Downloader Express"

http://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/easy-youtube-video-download/

na youtube přidá tlačítko pro stáhnutí

Stahování videa

hodnocení

0x

Pokud máte win10 můžete ve store stáhnout Open Video Downloader... lze tam nastavit formát atd...

pokud chcete jen nějakej online downloader tak třeba zde:

http://y2mate.is/en74/

http://onlinevideoconverter.pro/en12/youtube-video-downloader

milano*
hodnocení

0x

Z youtube umažte z url adresy u vide ube a pak zmáčkněte enter,pak vám to nabídne bud mp3 nebo video,je to nejjednoduší postup

milano*

Z youtube umažte z url adresy u videa ube a pak zmáčkněte enter,pak vám to nabídne bud mp3 nebo video ke stažení,je to nejjednoduší postup!Žádný stahovače nebo downladery nepoužívejte.

Downloader dobrý dává více možností například:

- určit si kvalitu/rozlišení stahovaného videa,

- umožní pokračovat při přerušení (výpadek internetu, elektřiny...) třeba na druhý den,

- není určen jen pro videa/soubory na Youtube,

- na některých stránkách umí obcházet ochranu proti stahování

...

hodnocení

0x
Políčko vyhledávání.

hodnocení

0x

naprosto triviálně pomocí ytdlp, yt-dl , youtube-dl ,pepak downloader

Pro weboví použítí savefrom.net (webobým stahovačům se doporučuji vyhýbat , jsou často "ušpiněné") ale tento jeden mám prověřený (alenevím jak moc je to hrozné bez zablokovaných reklam)

hodnocení

0x

Osvědčil se mi jdownloader 2

1. Je udržován pravidelnými updaty. Znamená, že pokud např. na YouTube změní způsob stahování, updatem opraveno.

2. V přípravné záložce lze volit kvalitu stahovaného videa, nebo stáhnout jen zvuk u hudebních video klipů a tak dále.

Nutné je mít však instalovanou JAVA. Nebo stáhnout z Microsoft Store. Někdy už instalována.

Spustí se jdownloader 2 -> v prohlížečí se označí YouTube adresa Ctrl+A -> zkopíruje se CTRL+C -> jdownloader 2 automaticky přebere zkopírovanou adresu a nabídne v přehledu, co stahovat. Lze kdykoliv přerušit (i výpadkem elektriky) a následně pokračovat i bez otevřeného prohlížeče (je nezávislý).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]