Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím potřeboval bych poradit jakým nejlepším způsobem stahovat videoklipy z Youtubu? Kdysi mě tady někdo poradil to stahovat přes www.onlinevideoconverter.com , tehdy mě to šlo, ale nyní už to nejde. Existuje nějaký jiný podobný takto dobrý stahovací server? Díky
Ve Firefoxu používám doplněk "Easy Youtube Video Downloader Express"
http://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/easy-youtube-video-download/
na youtube přidá tlačítko pro stáhnutí
Pokud máte win10 můžete ve store stáhnout Open Video Downloader... lze tam nastavit formát atd...
pokud chcete jen nějakej online downloader tak třeba zde:
http://onlinevideoconverter.pro/en12/youtube-video-downloader
Z youtube umažte z url adresy u vide ube a pak zmáčkněte enter,pak vám to nabídne bud mp3 nebo video,je to nejjednoduší postup
Z youtube umažte z url adresy u videa ube a pak zmáčkněte enter,pak vám to nabídne bud mp3 nebo video ke stažení,je to nejjednoduší postup!Žádný stahovače nebo downladery nepoužívejte.
naprosto triviálně pomocí ytdlp, yt-dl , youtube-dl ,pepak downloader
Pro weboví použítí savefrom.net (webobým stahovačům se doporučuji vyhýbat , jsou často "ušpiněné") ale tento jeden mám prověřený (alenevím jak moc je to hrozné bez zablokovaných reklam)
Osvědčil se mi jdownloader 2
1. Je udržován pravidelnými updaty. Znamená, že pokud např. na YouTube změní způsob stahování, updatem opraveno.
2. V přípravné záložce lze volit kvalitu stahovaného videa, nebo stáhnout jen zvuk u hudebních video klipů a tak dále.
Nutné je mít však instalovanou JAVA. Nebo stáhnout z Microsoft Store. Někdy už instalována.
Spustí se jdownloader 2 -> v prohlížečí se označí YouTube adresa Ctrl+A -> zkopíruje se CTRL+C -> jdownloader 2 automaticky přebere zkopírovanou adresu a nabídne v přehledu, co stahovat. Lze kdykoliv přerušit (i výpadkem elektriky) a následně pokračovat i bez otevřeného prohlížeče (je nezávislý).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.