Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který mobil Sony?

Od: andrea2® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Nyní mám Nokia Lumia 520, prý mi není rozumět při hovoru. Na internet již málo ramky. Foťák neřeším. Větší displej nepotřebuji. Zjistil jsem, že nesnesu kulatý spodní kryt-klouže mi to z dlaně. U Nokie jsem ocenil, že jsem telefon i hodil do přihrádky pracovní brašny, bez obalu -displej bez problémů. No a rád bych se nestal vazalem Googlu, takže možnost jiného web prohlížeče a vyhledávače. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud nechcete být vazalem googlu, můžete být svobodně vazalem appelu. Jinak nechápu o co jde, prohlížeč můžete mít vždy jaký chcete a vyhledávání mít nastaveno na jakoukoliv jinou službu, další služby googlu nepoužívat. Nějaké racionální vysvětlení pro jedině Sony?
hodnocení

No nemusí být Sony...

matejo
hodnocení

0x
Já jsem si pořídil Sony Xperia 10 III. Naprostá spokojenost! Display oled, 6 palců a poměr stran 21:9. Sice netradiční poměr ale díky tomu se telefon krásně vleze do ruky, ovládá se jednou rukou a vubec netrhá kapsu. Podpora paměťových karet,audio jack. Doslova vynikající výdrž na nabití(nabijím na 80%). I při velké zátěži v pohodě vydrží 2 dny. Nádherný desing. Možná někdo řekne, že je drahý, ale za ty peníze opravdu stojí. Koupil jsem ho o Vánocích a po měsíci ho bohužel rozbil. Okamžitě jsem koupil druhý. Bohuzel ho prodejci v česku momentálně nemají na skladě. Ten druhý jsem koupil z německého Sony.de. Musíte si ho ale přeposlat například ze stránky znemecka.eu Po 4 dnech došel naprosto v pohodě. A levněji něž kdybych ho koupil v ČR. Vřele doporučuji.

hodnocení

0x

Pokiaľ nechcete byť vazalom googlu,tak nesmiete mať telefón s androidom,pokiaľ viem, tak sony majú android. Nokia má svoj vlastný operačný systém a aj android na niektorých modeloch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]